Oranje versiering

Maak er een knallende kinderverjaardag van met versiering in een opvallende kleur als oranje! Hieronder vind je de mooiste oranje versiering voor het versieren van elk feestje. Lees meer »

Oranje is een kleur die eruit springt en die het feest meteen een vrolijke en opbeurende sfeer geeft. Daarnaast is oranje mooi te combineren met andere vrolijke kleuren en zijn er ook leuke thema’s voor kinderfeestjes waar oranje perfect bij past.

Oranje versiering in een leuk thema

In ons assortiment vind je diverse soorten oranje versiering voor de verjaardag van je kind, zoals metallic oranje ballonnen. Deze feestversiering is ideaal te combineren met allerlei thema's, zoals ons Bosdieren thema

 

Een oranje jungle!

Een andere tip is oranje versiering voor een verjaardag combineren met het thema ‘Welcome to the jungle’. Je creëert met oranje ballonnen en waaiers in combinatie met ‘Welcome to the jungle’ slingers en ballonnen een kleurrijke jungle. Binnen dit decor zullen de kinderen zich fantastisch vermaken. Laat de jonge gasten maar brullen van plezier, als kleine leeuwtjes en tijgertjes. Om het feest compleet te maken, is het leuk om de kinderen tijdens het feestje te schminken als jungle dieren.