Mintgroene versiering

Mintgroen is hip en past bij veel thema’s, kleuren en gelegenheden. Shop hieronder jouw mintgroene versiering! Lees meer »

Mintgroen is een kleur die in het oog springt, maar die tegelijkertijd ook heel zacht is. Je creëert hiermee een harmonieuze sfeer, waarin iedereen zich snel thuis voelt. Is dat precies wat je wilt bereiken? In een mintgroene wereld zal iedereen het vast naar zijn zin hebben!

 

Een hippe en gezellige verjaardag!

Mintgroen is een kleur die je gemakkelijk kunt afwisselen met versiering in andere gemoedelijke tinten zoals grijs, wit, rosé goud, geel en zilver. Met deze kleuren zorg je voor een gezellige, frisse en moderne uitstraling van je feestje. Niet alleen voor de wat oudere kindjes zijn deze kleuren ideaal, maar het is ook zeer geschikt voor de versiering van het feestje voor de eerste verjaardag van je zoon of dochter.

 

Suggesties mintgroene versiering verjaardag

Lief & Jarig biedt hieronder allerlei suggesties voor mintgroene versiering voor verjaardagen. Allereerst mogen mintgroene ballonnen niet ontbreken. Daarnaast vind je hier bijvoorbeeld ook papieren waaiers in mintgroen om het feest nog meer uitstraling te geven. Je kunt ook kiezen voor de mintgroene versiering uit de 'Hello World' collectie, met ballonnen met opdruk en handige artikelen als papieren bordjes, cupcake prikkers en servetten in dezelfde kleur. Houten bestek, papieren rietjes, traktatiezakjes: alles is in mint te verkrijgen. We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk!