Holografische versiering

Met holografische versiering maak je van elk kinderfeest een magische belevenis. De tot de verbeelding sprekende holografische kleuren passen perfect bij de fantasierijke belevingswereld van kinderen. Lees meer »

 

Holografische kleuren zijn helemaal ‘hot’

Holografische kleuren komen momenteel overal in terug; in de modewereld, in de moderne make-up trends, maar ook in kinderspeelgoed en interieurdesign. Met holografische versiering creëer je dan ook een kinderfeestje dat helemaal van deze tijd is. Bovendien passen holografische kleuren binnen allerlei leuke thema’s voor kinderfeestjes. Denk bijvoorbeeld aan een unicorn kinderfeestje, prinsessenfeestje, sprookjesachtige thema’s of een cool discofeest!

 

Keuze genoeg aan holografische versiering!

Bij Lief & Jarig helpen we je graag op weg met hippe suggesties voor feestversiering. Ook als het gaat om holografische versiering ben je hier op je plek. Holografische versiering maakt de wereld een stuk kleurrijker. Welke kleuren zie je? Het is maar net hoe het licht valt! Dit effect bereik je bijvoorbeeld met de feestelijke tasselslingers in holografische kleuren uit ons assortiment. Of bekijk eens onze glanzende waaiers als leuke toevoeging voor je feestversiering.

 

Meer tips voor een magisch kinderfeest

Holografische kleuren roepen bijna als vanzelfsprekend de associatie met eenhoorns op. Dit is momenteel een ontzettend populair thema onder de jonge feestvierders. Speel hierop in door het kinderfeestje te verfraaien met unicorn slingers, unicorn bordjes en servetten in de vorm van unicorn hoorntjes. Dat wordt ongetwijfeld een succes! Een ander leuk thema, waar de holografische versiering ook uitstekend bij past, is het sprookjesachtige zwanenthema. Je vindt bij ons bijvoorbeeld papieren zwanenbordjes, -bekertjes en -servetten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »