Holografische & iriserende versiering

Met holografische en iriserende versiering maak je van elk kinderfeest een magische belevenis. De tot de verbeelding sprekende kleuren passen perfect bij de fantasierijke belevingswereld van kinderen. Lees meer »

 

Holografische & iriserende kleuren zijn helemaal ‘hot’

Holografische en iriserende kleuren komen momenteel overal in terug; in de modewereld, in de moderne make-up trends, maar ook in kinderspeelgoed en interieurdesign. Met holografische en iriserende versiering creëer je dan ook een kinderfeestje dat helemaal van deze tijd is. Bovendien passen deze kleuren binnen allerlei leuke thema’s voor kinderfeestjes. Denk bijvoorbeeld aan een unicorn kinderfeestje, prinsessenfeestje, sprookjesachtige thema’s of een cool discofeest!

 

Keuze genoeg aan holografische en iriserende versiering!

Bij Lief & Jarig helpen we je graag op weg met hippe suggesties voor feestversiering. Ook als het gaat om holografische versiering ben je hier op je plek. Holografische versiering maakt de wereld een stuk kleurrijker. Welke kleuren zie je? Het is maar net hoe het licht valt! Dit effect bereik je bijvoorbeeld met de feestelijke tasselslingers in holografische kleuren uit ons assortiment. Of bekijk eens onze glanzende waaiers als leuke toevoeging voor je feestversiering.

Ook voor iriserende feestversiering ben je bij Lief & Jarig aan het juiste adres. Wat dacht je van deze mooie bordjes of bekertjes

 

Meer tips voor een magisch kinderfeest

Holografische en iriserende kleuren roepen bijna als vanzelfsprekend de associatie met eenhoorns op. Dit is momenteel een ontzettend populair thema onder de jonge feestvierders. Speel hierop in door het kinderfeestje te verfraaien met unicorn slingers, unicorn bordjes en servetten in de vorm van unicorn hoorntjes. Dat wordt ongetwijfeld een succes! Een ander leuk thema, waar holografische en iriserende versiering ook uitstekend bij past, is het sprookjesachtige zwanenthema. Je vindt bij ons bijvoorbeeld papieren zwanenbordjes, -bekertjes en -servetten.

 

Verschil holografisch en iriserend

Holografisch en iriserend is niet hetzelfde. Bij beide zie je verschillende kleuren als je het product vanuit verschillende hoeken bekijkt. Het verschil zit hem in het aantal kleuren dat je ziet. In producten met een holografisch effect kun je alle kleuren van de regenboog zien, afhankelijk van hoe het licht het product raakt. Bij een iriserend product zie je minder kleuren: de kleur verschuift van de ene kleur naar de andere kleur. Het kan ook zijn dat je door het glimmende effect meer kleuren ziet.