Groene versiering

Groene versiering voor een feest? Daar zeggen we bij Lief & Jarig meteen ‘ja’ tegen! Met deze kleur realiseer je een schitterend decor voor ieder feestje. Lees meer »

Wat dacht je van een feest met een thema als ‘natuur’, boots een sprookjesbos na of hul het kinderfeestje in tropische sferen! Ontdek hier wat we voor je in petto hebben als het gaat om groene feestversiering.

 

Basic groen!

Binnen onze collectie aan groene versiering voor verjaardagen vind je groene ballonnen, die als basis kunnen dienen voor de versiering. Groen kun je combineren met diverse andere kleuren en thema’s. We raden aan om twee basiskleuren te nemen, omdat je daarmee een mooi geheel kunt maken van de decoratie. Denk bijvoorbeeld aan groen en wit of groen en geel, maar ook groen en oranje of groen en rood. Vervolgens kun je hier en daar nog een andere kleur subtiel terug laten komen. Tips voor groene hapjes: groene gelatine, cup cakes met groene hagel en gezonde snacks met groene druiven of komkommer.

 

Leuke tip voor thema groen kinderfeestje

Bij Lief & Jarig vind je een leuk thema voor een kinderfeestje in het groen. Bekijk hieronder maar eens de collectie aan feestversiering van Tropical Toucan. Deze mooie vogel in zijn groene omgeving tovert het kinderfeest meteen om tot een tropisch oord. Naast ballonnen, slingers en confetti met dit thema, bieden we ook papieren bordjes, bekertjes, servetjes en uitnodigingen aan. Kortom, je zoekt hier snel alles bij elkaar wat je nodig hebt voor een te gek kinderfeest!