Grijze versiering

Wist je dat grijs een ideale kleur is voor de decoratie van een (kinder)feestje? Combineer het met andere kleuren of een thema om ieder gewenste stijl te creëren. Lees meer »

Grijs kun je combineren met elke andere kleur die je maar mooi vindt. Het grijs haalt de scherpe randjes van een felle kleur af, waardoor je altijd een zachte, harmonieuze en gezellige sfeer krijgt.

 

Grijze versiering verjaardag

Wat is de lievelingskleur van de jarige? Paars, groen, blauw, roze, …! Het wordt al snel een dolle boel met opvallende kleuren als alle feestversiering is uitgevoerd in de lievelingskleur van je kind. Je kunt wat meer rust en harmonie in de decoratie brengen door kleurrijke feestversiering af te wisselen met grijze versiering, zoals grijze ballonnen of grijze honeycombs. Deze feestversiering past eigenlijk binnen elk decor. Bekijk hieronder onze artikelen.

 

Trendkleuren feestversiering & grijs

Wist je dat grijs momenteel erg populair is als feestversiering? Vooral in combinatie met pasteltinten kun je hiermee een prachtige decoratie creëren voor elk feest. Wat dacht je bijvoorbeeld van grijze versiering in combinatie met lichtblauw voor de eerste verjaardag van een jongen. Of natuurlijk grijs in combinatie met roze voor een onvergetelijke eerste verjaardag voor een meisje. Een andere trendkleur, die mooi staat bij grijs, is mintgroen. Deze combinatie zorgt voor een frisse en creatieve uitstraling en is geschikt voor jongens en meisjes. Heb je vragen of wil je meer tips? Aarzel dan niet om contact op te nemen!