Gouden versiering

Een sprankelend feestje organiseren? Maak gebruik van gouden feestdecoratie. Superleuk voor verjaardagen, geboortes en andere baby- en kinderfeestjes! Lees meer »

 

Zet de jarige in het zonnetje met goud

Jouw jarige job verdient alleen maar het allerbeste en het allermooiste. Houd jij wel van een sparkling feestje? Verwerk dan goud in de decoratie, dit zorgt zeker voor een goede feestsfeer. We hebben een mooi assortiment voor je samengesteld met gouden versiering voor de verjaardag van zowel jongens als meisjes. Goud is mooi te combineren met bijna alle kleuren. Leef je lekker uit!

 

Tips voor gouden versiering verjaardag

Je kunt op allerlei manieren je feestje nóg mooier maken. Wissel de metallic ballonen in goud bijvoorbeeld af met transparante ballonnen met gouden confettiprint en feestelijke waaiers in wit en goud. Uiteraard mag een gouden folie ballon met de leeftijd van de jarige niet missen. En op de verjaardagstaart? Daarop pronken gouden kaarsjes of een glitterkaarsje in goud met de leeftijd.

 

Nog meer feestpret in goud!

Vergeet ook niet om de gouden kleur te gebruiken in de bordjes en bekertjes. Je vindt in ons assortiment zelfs gouden bordjes in de vorm van een ster. Door het goud overal in terug te laten komen, maak je een mooi geheel van de feestruimte, zodat iedereen meteen in de feeststemming is.