Gele versiering

Zon of geen zon: met gele versiering haal je de zon gewoon in huis. Perfect voor een vrolijk (verjaardags)feestje! Lees meer »

De verkwikkende kleur geel maakt iedereen meteen vrolijk. Trossen gele ballonnen, gele waaiers en gele honeycombs laten de feestlocatie op en top stralen. Voordat het feest kan losbarsten, geven we je hieronder nog een aantal tips voor gele feestversiering. Deze kleur is namelijk ook leuk te combineren met andere kleuren en thema’s voor kinderfeestjes.

 

Geel en goud voor een zonnig feestje!

Geel is een kleur die associaties met de zon en vrolijkheid opwekt. Deze heerlijke feestsfeer kun je nog sterker benadrukken door geel te combineren met gouden accenten. Daarvoor ben je bij Lief & Jarig op het juiste adres. Wissel gele ballonnen bijvoorbeeld af met metallic gouden ballonnen. Vandaag gaat het niet regenen. Of toch wel? Laat het maar gele confetti regenen, om de feestvreugde onder de kids helemaal compleet te maken. En vergeet niet om na afloop de gasten een traktatie mee te geven. Ook hiervoor vind je op onze website traktatiezakjes in stijl.

 

Tip: combineer gele versiering met jungle thema

Gele versiering voor een verjaardag kun je prachtig combineren met feestversiering in het thema jungle. Bekijk hier eens onze versieringen en feestbenodigdheden uit de collectie ‘Welcome to the jungle’! Je vindt hier slingers, ballonnen, bordjes, bekertjes en servetjes met jungledieren. Dit thema is stoer, schattig, speels en geschikt voor jongens en meisjes!