Blauwe versiering

Op zoek naar mooie versiering voor de verjaardag of geboorte van je zoontje? Dan mag blauwe versiering natuurlijk niet ontbreken! Lees meer »

Babyblauw of stoer donkerblauw? Slingers, ballonnen en confetti? Of ben je misschien ook op zoek naar originele folieballonnen, tasselslingers of pompom slingers? Bij Lief & Jarig vind je een gevarieerd aanbod aan blauwe versiering voor de verjaardag of geboorte van jongens, waaronder ook speciale items voor de eerste verjaardag van je zoontje.

 

Blauwe versiering verjaardag 1 jaar

Hoewel de verjaardag vieren van je kind natuurlijk ontzettend leuk is, komt er wel veel kijken bij het organiseren van het feest. Wij maken het jullie gemakkelijk, zodat jullie als ouders zelf ook zo veel mogelijk van het feest kunnen genieten. Met de handige ‘Partybox blauw & zilver jongen 1 jaar’ kun je binnen een handomdraai de versiering voor de eerste verjaardag van jullie zoon in orde maken! In dit pakket vind je bijvoorbeeld blauwe ballonnen, vlaggetjesslingers in blauw en zilver en blauwe cupcake prikkers en muffin wrappers. Met de blauwe feestversiering zit het wel goed!

 

Blauw in alle tinten

Blauw is er in allerlei tinten, daarom vind je hier ook feestversiering in verschillende tinten blauw. Voor elke soort verjaardag is er feestversiering in een passende kleur blauw te vinden. Naast babyblauwe ballonnen, kun je de feestruimte ook versieren met donkerblauwe ballonnen of metallic blauwe ballonnen. Verder is blauw ook perfect te combineren met andere kleuren, zoals wit, zilver en goud.  

 

Unieke blauwe feestversiering uitgelicht

Wil je meer dan eenvoudige blauwe ballonnen, dan hebben we bij Lief & Jarig ook enkele unieke items, die je feestje nog mooier kunnen maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van hippe transparante ballonnen met blauwe confetti? Of hang folie ballonnen op bij de geboorte van je zoontje: een echte blikvanger!