Kerst decoratie & versiering

It’s christmas time! Oh, wat houden wij van de kerst periode. En die begint bij ons meestal al heel vroeg. Omdat we zulke kerst liefhebbers zijn, konden we het niet laten om een collectie kerst decoratie & versiering aan te schaffen.  Lees meer »

Superleuk voor een verjaardag rondom kerst, maar ook heel mooi om je huis mee te versieren in de kerst periode.

 

Gouden versiering & decoratie

Bij kerst denken wij al heel snel aan goud, goud en nog eens goud. Het kan ons niet genoeg schitteren, glitteren en blinken. Daarom vind je tussen onze kerst decoratie en kerst versiering veel gouden items. Wil je nog meer goud? Kijk dan eens op deze pagina waar alle gouden producten staan.

 

Goud of hout?

Al het goud is heel mooi te combineren met een aantal nieuwe items die wij speciaal voor de kerst periode hebben aangeschaft. Zo vind je tussen onze kerst collectie bijvoorbeeld houten slingers en houten hangende decoratie. Wil je een natuurlijke look creëren? Combineer de houten versiering dan met hulst of kerstboomtakken.

 

Feesttafel in kerst stijl

The jingle bells are ringing! Tijd voor een mooi gedekte kerst feesttafel. Start met een tafelkleed, bijvoorbeeld een gouden of wit tafelkleed. Bestaat het kerst diner uit kleine hapjes? Dan zijn wegwerp bordjes erg leuk om te gebruiken voor de dinertafel. Je kunt natuurlijk ook je eigen servies bestek gebruiken. Zet alles mooi neer en vul het aan met mooie glazen en bestek, kerst servetten en kaarsen. Strooi eventueel wat gouden confetti op de tafel of hang metalen of houten sterren boven de tafel.

 

Verjaardag rondom kerst?

Een verjaardag rondom kerst is wel heel speciaal. Hoe leuk is het om de versiering en decoratie voor je verjaardag in christmas style te kiezen? Hang gouden ballonnen op en wissel ze af met gouden confetti ballonnen. Of pak groots uit en kies voor een gouden ballonnenboog bijvoorbeeld. Gebruik confetti voor een extra feestelijke touch of hang in plaats van slingers mooie sterren op.