Versiering geboorte zoon

Eindelijk is het zo ver! Die negen maanden leken een eeuwigheid te duren, maar nu kun je dan je zoon voorstellen aan je familie en vrienden. Voordat het zo ver is, kun je een extra feestelijke sfeer creëren door je huis in stijl te versieren. Hier vind je de mooiste versiering voor de geboorte van je zoon! Lees meer »

 

It’s a boy: versiering & tafeldecoratie

De vlag mag uitgehangen worden! Je zoon is geboren! Maar ook binnenshuis mogen de vlaggetjes opgehangen worden. Heet je familie en vrienden welkom om jouw baby te komen bewonderen. Bij Lief & Jarig ben je op het juiste adres voor versiering als je zoon is geboren. Je vindt hier bijvoorbeeld slingers, folieballonnen en confettiballonnen. Maar ook tafeldecoratie is in onze webshop verkrijgbaar. In onze collectie overheerst uiteraard de kleur blauw, maar je kunt deze kleur ook mooi afwisselen met zwarte en witte kraamversiering.

 

Maak het jezelf gemakkelijk bij kraambezoek

Om tijdens het kraambezoek optimaal van je bezoek en je zoon te kunnen genieten, kun je bij ons ook handige papieren bordjes, bekers en houten bestek bestellen. Dat scheelt weer afwas na afloop! Ook deze artikelen zijn uiteraard uitgevoerd in de juiste kleuren en stijl voor een kraamfeestje. Vergeet ook niet de blauwe servetjes met witte wolkjes uit onze collectie. Alle versiering voor de geboorte van je zoon kun je hier eenvoudig online bestellen en alles wordt ook nog eens thuisbezorgd. Op deze manier willen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken!

 

Tips voor bezoek tijdens de kraamweken

Het is belangrijk dat je goed nadenkt over hoe jouw ideale kraamperiode eruitziet. Wat is het beste voor jouw pasgeboren zoon? Waar hebben jullie als kersverse ouders behoefte aan? We geven hier enkele tips voor bezoek tijdens de kraamweken: 

  • Je kunt in plaats van meerdere keren per week kleine groepjes mensen ontvangen, ook een kraamfeest of babyborrel organiseren, zodat je iedereen in één keer kunt uitnodigen.
  • Wanneer je gasten uitnodigt op kraamvisite of voor een kraamfeest, communiceer dan duidelijk hoe lang ze mogen blijven. Je pasgeboren zoon en ook de ouders hebben op tijd hun rust nodig.
  • Beschuit met muisjes is natuurlijk een echte traditie, maar je kunt hier ook je eigen draai aan geven. Wat dacht je van een slagroomtaart bestrooid met blauwe muisjes, chocolaatjes met muisjes of cup cakes versierd met muisjes.