Versiering geboorte dochter

De kraamtijd is een bijzondere periode. Na het lange wachten op de geboorte van jullie dochter en het bijkomen van de bevalling, is het tijd om de komst van jullie dochter op een leuke manier te vieren met familie en vrienden. Of je nu kiest voor kraambezoek, een kraamfeest of babyshower: een feestelijke aankleding is een ‘must’. Laat je hier inspireren! Lees meer »

 

Je dochter is geboren! Kies jij voor roze?

Laat het bezoek meteen weten waar het feest is, met de 'It's a girl' raamsticker. Daarnaast vind je hier ook andere leuke versieringen binnen dit thema. Roze ballonnen, vlaggetjesslingers en waaiers zorgen meteen voor een feestelijke uitstraling! De kleur roze is goed te combineren met andere kleuren, zoals witte versiering of versiering met gouden accenten. Een krijtslinger is ook een bijzondere toevoeging. Je kunt hierop zelf de naam van je dochter schrijven of schrijf een berichtje om je gasten te verwelkomen!

 

Overige benodigdheden voor het kraamfeest van je dochter

Een lekker hapje en een drankje horen er natuurlijk ook bij. We kunnen ons voorstellen dat je geen zin hebt in een stapel afwas achteraf. Serveer de beschuit met muisjes daarom op papieren bordjes en gebruik papieren wegwerpbekers. Deze artikelen zijn bij Lief & Jarig verkrijgbaar in het roze. Kortom, maak het jezelf gemakkelijk! Tips voor originele hapjes voor je kraamvisite zijn een fototaart of fotocakejes met een foto van jullie mooie dochter erop.

 

Tips kraambezoek dochter

Op zoek naar tips om je kraamvisite op een originele manier te verrassen of om je kraamfeest mee te versieren? We hebben hier enkele ideetjes voor je verzameld:

  • Het wil nog weleens gebeuren dat een baby tijdens het kraambezoek slaapt. Natuurlijk ga je je baby niet wakker maken. Om toch je baby aan het bezoek te kunnen laten zien, maak je enkele foto’s van je pasgeboren dochter en maak je er een mooie collage van. Je kunt ook de foto's met knijpers aan een slinger ophangen.
  • Het is ook een leuk idee om foto’s van je zwangerschap van maand tot maand af te drukken en om daar een collage van te maken. Je kunt de foto’s ook tijdens een kraamfeest op een groot scherm voorbij laten komen.
  • Houd je een kraamfeest? Dan zijn er vast mensen in voor een spelletje! Laat je gasten een foto van zichzelf als baby meebrengen en maak er een raadspelletje van; welke babyfoto hoort bij wie? Wie er de meeste goed heeft, wint een prijs!