Gender reveal versiering

Een kindje op komst? Dat is altijd een fantastische gelegenheid om een feestje te vieren! Nodig je vrienden en familie uit voor een gender reveal party waar jullie het geslacht van jullie kindje onthullen! Lees meer »

Wat vandaag de dag ontzettend populair is, is een feestje waarop je onthult of er een meisje of een jongetje op komst is. Dit wordt ook wel een ‘gender reveal party’ genoemd. Grijp jij deze gelegenheid aan om een feestje te geven? Ontdek dan hier ons leuk en verrassend assortiment aan gender reveal versiering!

 

Is het roze of blauw?

Dat is de vraag waarmee al je gasten arriveren. Houd je het nog even geheim of kies je voor roze of blauwe versiering om meteen duidelijk te maken of jullie een meisje of een jongetje verwachten? Je kunt het onthullen van het geheim ook nog even uitstellen en voor neutrale versiering kiezen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan versiering in kleuren als wit, zwart, mintgroen, goud, zilver en verschillende combinaties daarin. Daarnaast vind je in onze shop ook een superleuke collectie die speciaal is ontworpen voor gender reveal party's. 

 

Tips voor gender reveal versiering

Eerst allemaal lekker aan de koffie of thee met een stukje taart om de spanning nog even op te bouwen? Bestel daarvoor de papieren bordjes, bekertjes en servetten uit onze speciale gender reveal collectie. Ze zijn versierd met lichtroze hartjes, lichtblauwe sterretjes en gouden vraagtekens. Op de bordjes en servetten staat de opdruk: ‘Boy or Girl?’

 

Hoe kondig je het geslacht van je baby aan?

Wil je dit graag op een originele manier doen en niet zomaar vertellen, dan kan onze feestversiering daar een belangrijke rol in spelen! Wat dacht je van een grote zwarte gender reveal ballon? Op deze ballon van wel 80 cm groot staat de tekst: ‘Ready to pop!’ Je kunt deze ballon bijvoorbeeld vullen met helium, zodat hij in de lucht blijft zweven.

 

Is het grote moment daar?

Ga je eindelijk bekendmaken wat het wordt? Dan prik je de grote gender reveal ballon door en de roze of blauwe confetti verraadt jullie ‘geheim’. Nu kunnen vrienden en familie los met het aanschaffen van roze of blauwe cadeautjes voor de baby!