Twinkle Twinkle - rosé gouden babyshower

Laat een babyshower feestje stralen met versiering in rosé goud! Hiermee creëer je een fonkelende, stijlvolle sfeer. Dat is precies wat je wilt, want iedereen verheugt zich op de komst van de kleine. Nu is het tijd om de aanstaande moeder in de watten te leggen en leuke presentjes te schenken voor het kindje dat eraan komt. Lees meer »

Wat heb je nodig? Decoreer de ruimte met rosé gouden folieballonnen die het woord ‘BABY’ vormen en voeg hier ballonen aan toe in dezelfde kleur. Feestelijke slingers mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Perfecte lekkernijen voor een babyshower zijn cupcakes. Leuk ze op met prikkers met rosé gouden sterretjes.

 

Babyshower versiering rosé goud met fotoshoot

Twinkle, twinkle; met babyversiering in rosé goud zal de aanstaande moeder nog meer stralen dan ze al deed. Wat ook leuk is, is een rosé gouden backdrop. Dit is een ideaal detail voor een fotoshoot met de gasten. Vergeet ook niet om de nodige party props te gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van een flesje, rammelaar en speentje. Dat zorgt voor een extra dosis plezier. De foto’s van deze dag zijn een leuk aandenken voor later.

 

Babyshower versiering rosé goud: stijlvol én praktisch

Stijlvol én praktisch, dat is de (rosé) gouden combinatie voor een geslaagde babyshower! Maak het feest compleet met papieren bordjes, bekertjes, rietjes en servetjes in rosé goud. Niet alleen is dat heel stijlvol, je maakt het je ook gemakkelijk. Op deze manier zit je na afloop niet met de afwas en kun je relaxed nagenieten.