Roze versiering babyshower

Is het tijd om een zwangere vriendin in het zonnetje te zetten? Bezorg haar dan een gezellige babyshower. Heb je ondertussen al het blijde nieuws vernomen dat het een meisje wordt? Dan helpen we je hier graag op weg met babyshower versiering in roze kleuren. We geven je leuke tips om er een onvergetelijke belevenis van te maken. Lees meer »

 

Alsof je alles door een roze bril bekijkt!

Als er een meisje op komst is, is er niets zo leuk om je helemaal uit te leven met babyshower versiering in het roze. Met zachtroze ballonnen, slingers, honeycombs of waaiers is die zoete en lieve sfeer meteen gezet. Het is ook een leuk idee om met roze folieballonnen het woord ‘Girl’ te vormen. Wanneer de gasten binnenkomen, zullen ze een moment denken dat ze alles door een roze bril bekijken!

Hier hoef je het natuurlijk niet bij te laten. Je kunt de babyshower nog verder opfleuren met andere unieke babyshower versiering in de kleur roze. Blaas roze ballonnen op en laat ze door de ruimte zweven. Een ander te gek idee is om een feestelijk roze backdrop gordijn op te hangen als achtergrond voor fotomomentjes.

 

Babyshower versiering in roze met een gouden randje

Wil je van de babyshower een fonkelend feest maken? Dan vind je hier ook babyshower versiering in roze met een gouden randje. Zie hier de ‘Baby Girl’ slinger in goud en roze en papieren servies met een gouden randje of gouden glitters. Dat geeft net even wat meer uitstraling en doorbreekt op mooie wijze het overvloed aan roze.

Je zwangere vriendin zal zich helemaal de koning(in) te rijk voelen!