Gouden versiering babyshower - Oh Baby!

Een baby op komst? Dat is goud waard! Daarom hebben we hier een mooi assortiment aan babyshower versiering in goud voor je klaarstaan. Of het nu een jongen of een meisje is, goud kan altijd. Met een babyshower gehuld in gouden decoratie kun je je zwangere vriendin extra in het zonnetje zetten. De laatste loodjes van de zwangerschap zijn in zicht, dus dan kan ze vast wel wat extra positieve energie gebruiken. Lees meer »

 

Samen genieten van een babyshower

Wie zwanger is, kan wel wat extra aandacht gebruiken. Het is een bijzondere periode, die gepaard gaat met een achtbaan aan emoties. Er is dan niets zo fijn als je weet dat je vriendinnen voor je klaarstaan. Organiseer jij een babyshower voor een vriendin of zus? Met een goed verzorgde babyshower kun je dan veel voor je zwangere vriendin of zus betekenen. Met deze collectie aan babyshower versiering in goud maak je het feest compleet en kunnen jullie voor de komst van de kleine samen genieten in stijl.

 

Tips voor babyshower versiering in goud

Schep een gezellige en feestelijke sfeer door de feestruimte te hullen in goud. Hang een mooie gouden slinger op met de tekst ‘Hello Baby’ en verfraai de ruimte met chique transparante ballonnen met gouden confetti. Boven de tafel met hapjes en drankjes creëer je een schitterende ballonnenboog in goud. Zet papieren gouden bordjes en bekers klaar voor extra glamour tijdens de babyshower. Vergeet niet om mooie foto’s te maken. Tip: in onze babyshower partybox goud ‘Oh Baby’ zitten grappige gouden brillen voor een geinig fotomomentje.