Blauwe versiering babyshower

Hoera een jongetje op komst! Dat vraagt om een te gekke babyshower. Neem jij de organisatie op je? Dan ben je hier op de juiste plek voor het vinden van de mooiste babyshower versiering in blauw. Maak er een topfeest van door lekker los te gaan met ballonnen, slingers en andere geschikte party items voor een babyshower. Lees meer »

 

Leuke ideeën voor babyshower versiering

It’s a boy! Geweldig, door het geslacht te weten wordt het voor jou net even wat gemakkelijker om de juiste decoratie te kiezen. Alle remmen mogen los om het feest in baby boy blauw te hullen! Slingers, ballonnen en schattige honeycombs in blauw mogen niet ontbreken. Je vindt hier ook enkele van deze items met de print: ‘It’s a boy’. Er is nu geen twijfel meer over mogelijk. Wil je toch iets anders dan alleen maar het traditionele baby blauw? Dat is zeker geen onmogelijke taak.

 

Creatieve touch in blauw

We helpen je hier op weg om de babyshower versiering een creatieve touch te geven. Versier het feest bijvoorbeeld met originele confetti ballonnen; dit zijn transparante ballonnen met daarin blauwe confetti. Wat ook meteen in het oog springt, is een schitterende ballonnenboog. Een andere mogelijkheid is om in plaats van babyblauw voor een wat stoerdere metallic blauwe versiering te kiezen. Houd je van stijlvol? Combineer dan babyshower versiering in blauw met gouden versiering.

 

Vergeet ook de praktische zaken niet! Bij een babyshower horen ook lekker hapjes en drankjes. Wil je graag het thema baby boy ook hierin terug laten komen? Zorg dan dat je al het lekkers serveert op blauw servies. Kies voor papieren wegwerpservies en bestel bijvoorbeeld houten bestek met een blauw randje. Je hebt alles onder controle; met de juiste voorbereiding wordt het gegarandeerd een topfeest!