Babyshower

Een babyshower organiseren voor je vriendin, zus of misschien voor jezelf? Met onderstaande versiering wordt het gegarandeerd een gezellig feestje!  Lees meer »

 

Wat is een babyshower?

Een babyshower is een leuk feestje dat tijdens de zwangerschap wordt georganiseerd en is bedoeld om de aanstaande moeder in de watten te leggen. Het is een traditioneel feestje dat in veel landen over de hele wereld wordt gevierd, waaronder in de Verenigde Staten. De laatste jaren worden er ook in ons land steeds vaker babyshowers georganiseerd. Waar feest is, is versiering nodig! En laat Lief & Jarig je daar nou goed bij kunnen helpen!

 

Neutraal én feestelijk? Dat kan!

Hallo wereld! De feestversiering van onze ‘Hello World’ collectie is ideaal voor het versieren van een babyshower. In plaats van babyroze en babyblauw, kun je voor een babyshower ook kiezen voor roségoud en mintgroen. Deze kleuren zijn ideaal wanneer het geslacht van de baby nog niet bekend is. De combinatie mint & rosé goud is stijlvol, chic en feestelijk! De 'Hello World' collectie is ook perfect om je huis mee te versieren als je baby is geboren. 

 

Pink or blue?

Weet je het geslacht van de baby? Dan is het natuurlijk superleuk om dit te laten zien in de aankleding van de babyshower. Van ballonnen en slingers tot bordjes, bekertjes en servetten: je kunt de roze of blauwe versiering zo ver doorvoeren als je zelf wilt.

 

Wat heb je nodig voor een babyshower?

De soort en hoeveelheid versiering van een babyshower hangt af van wat jullie gaan doen, waar het plaatsvindt en hoeveel personen er komen. Als je een babyshower thuis organiseert, dan kun je groots uitpakken met wegwerpservies, ballonnen, slingers, confetti en zelfs bijpassend houten bestek. Maar organiseer je het op locatie? Dan ben je misschien iets beperkter in je versiering. Overleg met de locatie, vaak is het toegestaan om slingers en ballonnen op te hangen. En hoe leuk is het om de stoel van de zwangere wat extra te versieren? Laat je inspireren door onze producten hieronder!