Babyshower versiering

Een babyshower organiseren voor je vriendin, zus of misschien voor jezelf? Met onderstaande versiering wordt de babyshower gegarandeerd een gezellig feestje!  Lees meer »

 

Wat is een babyshower?

Een babyshower is een leuk feestje dat tijdens de zwangerschap wordt georganiseerd en is bedoeld om de aanstaande moeder in de watten te leggen. Het is een traditioneel feestje dat in veel landen over de hele wereld wordt gevierd, vooral in de Verenigde Staten. Vaak worden er spelletjes gedaan en wordt de mama in spé verwend met leuke cadeautjes. De laatste jaren worden er ook in ons land steeds vaker babyshowers georganiseerd. Je kunt een babyshower tegenwoordig ook op locatie vieren. Onder het genot van bijvoorbeeld een high tea of een lekkere lunch kan de zwangere even ontspannen en genieten van de aandacht van haar vriendinnen.

Waar feest is, is natuurlijk versiering nodig! Hier kunnen wij je gelukkig goed bij helpen. Voor de versiering van een babyshower is er volop keuze. Houd je het simpel met mooie ballonnen en een versierde stoel? Of ga je uitpakken met een complete ballonnenboog, bordjes en bekertjes in stijl en mooie slingers?

 

Neutrale én feestelijke versiering

Als het geslacht van de baby nog niet bekend is, dan is het leuk om roze en blauwe versiering te combineren of juist te kiezen voor neutrale kleuren. Hieronder vind je enkele neutrale thema's die leuk zijn voor zowel jongens als meisjes. Het doorvoeren van een thema in de versiering van een babyshower is erg stijlvol, alles is mooi op elkaar afgestemd en dit zorgt zeker weten voor een echte blikvanger zodra je de feestruimte binnenkomt.

 

Pink or blue...of toch roze goud?

Weet je het geslacht van de baby? Dan is het natuurlijk te gek om dit te laten zien in de versiering van de babyshower. Van ballonnen en slingers tot bordjes, bekertjes en servetten: je kunt de roze of blauwe versiering zo ver doorvoeren als je zelf wilt. En hoe handig: de zwangere kan na de babyshower de versiering meenemen naar huis om het huis mee te versieren als de baby is geboren. 

Tip: Roze goud is prachtig te combineren met versieringen van een babyshower voor zowel een jongen als een meisje. Met roze goud geef je de babyshower nét even dat extra glamour op een simpele manier. Bekijk hier het hele assortiment.

 

Wat heb je nodig voor de versiering van een babyshower?

De soort en hoeveelheid versiering van een babyshower hangt af van wat jullie gaan doen, waar het plaatsvindt en hoeveel personen er komen. Als je een babyshower thuis organiseert, dan kun je groots uitpakken met wegwerpservies, ballonnen, slingers, confetti en zelfs bijpassend houten bestek. Maar organiseer je het op locatie? Dan ben je misschien iets beperkter in je versiering. Overleg met de locatie, vaak is het toegestaan om slingers en ballonnen op te hangen. En hoe leuk is het om de stoel van de zwangere wat extra te versieren? 

 

Leuke babyshower kiekjes

Ben je op zoek naar meer babyshower ideeën? Leg de babyshower bijvoorbeeld vast met mooie foto's, zo kan de zwangere ook na de babyshower nog lekker nagenieten. Met grappige party props maak je de foto's net even wat anders dan standaard. Neem een polaroid camera mee naar de babyshower en hang de foto's direct op of laat ze afdrukken, plak ze in een boek en geef het later boek aan de zwangere. Een mooie herinnering!