Versiering geboorte baby

De babykamer is klaar, het bedje is gespreid, de eerste kleertjes liggen gewassen en gestreken in de kast… Nu is het wachten tot je baby geboren wordt! Dat wachten kan ineens erg lang duren! Maar wacht eens even, heb je ook al nagedacht over leuke versiering voor de geboorte van je baby? Aan de slag! Lees meer »

 

Goed voorbereid op een kraamfeest!

Als de kleine spruit er eenmaal is, is dat een goede gelegenheid voor een kraamfeest. Veel nieuwe ouders kiezen ervoor om een kraamfeest te organiseren, in plaats van voortdurend bezoek te ontvangen in de kraamweken. Vlak na de geboorte van je kindje heb je natuurlijk geen tijd en zin om je uitgebreid bezig te houden met versieringen. Je hebt wel wat belangrijkers te doen, zoals je baby verzorgen en veel knuffelen. Heb je nog geen versiering in huis? Dan kun je dat hier gemakkelijk online bestellen en alles wordt gewoon thuisbezorgd.

 

Tips voor de versiering van de geboorte van je baby

Als er feest is, mogen ballonnen en slingers niet ontbreken. Hier vind je ballonnen en slingers met ‘It’s a boy’ en ‘It’s a girl', folieballonnen, confettiballonen en waaiers. Wat zet je op tafel? Cup cakes zijn altijd een succes en met cup cake prikkers in stijl ziet het er ook meteen mooi uit! Maak het jezelf gemakkelijk door papieren bordjes en bekers te bestellen binnen het gekozen thema. Een aanrader is het houten wegwerpbestek met mintgroene print; hip en handig! Kortom, precies wat je nodig hebt.

 

Tips voor een kraamfeest

Een kraamfeest is een goed idee als je vlak na de geboorte van je kindje graag wat meer rust hebt en het liefst al het bezoek in één keer ontvangt. Om het kraamfeest goed te laten verlopen, hebben we hier een paar tips voor je verzameld:

 

  • Schrijf op de uitnodiging duidelijk hoe lang het kraamfeest duurt. Het is leuk om bezoek te ontvangen, maar zorg dat je op tijd je rust krijgt en dat geldt natuurlijk ook voor je kersverse baby.
  • Plan het kraamfeest zo in dat het goed binnen jullie routine en ritme past, bijvoorbeeld na het middagdutje en tussen twee voedingen in.
  • Leg een gastenboek klaar bij de ingang, zodat alle gasten daar een berichtje voor jouw baby achter kunnen laten. Dat is altijd leuk om later terug te lezen.
  • Richt een hoekje in voor de kinderen van de gasten met bijvoorbeeld kleurplaten, potloden en speelgoed.