Tafelkleden

Een kinderfeestje is geen kinderfeestje als er niet geknoeid mag worden! De feesttafel met de verjaardagstaart en andere lekkernijen wordt een nog mooier middelpunt van het feest als er op de tafel een tafelkleed in stijl ligt. En dan bedoelen we niet je chique tafelkleed voor een etentje, maar een kleurrijk en opvallend tafelkleed dat kinderen aanspreekt. Lees meer »

 

Plastic tafelkleed kinderfeestje

Kruimels of geknoei met drinken: je tafel beschermen op een kinderfeestje is wel zo handig. Neem daarom de nodige voorzorgsmaatregelen en zorg dat je een plastic tafelkleed hebt. In onze webshop vind je plastic tafelkleden die er schitterend uitzien en elk kinderfeest een extra feestelijk tintje geven. Chocoladevlekken, slagroom, een beker frisdrank die omgestoten wordt; het is allemaal geen probleem. Met een vochtig doekje veeg je er alles gemakkelijk vanaf. Alsof er niets gebeurd is! Zo hoef je geen goede tafelkleden te verpesten en ook je tafel heeft niet te lijden onder het kinderfeestje. Na afloop kun je het tafelkleed gewoon weggooien. Lekker makkelijk dus!

 

Effen plastic tafelkleden

Bij Lief & Jarig ben je op de juiste plek om een tafelkleed te vinden dat past bij het thema van elk kinderfeestje. Zo vind je in ons assortiment plastic tafelkleden in diverse kleuren. Een effen kleur past bijna bij elk thema en is goed te combineren met de andere feestversiering. Welke kleuren overheersen in de overige feestversiering? Je kunt dan een van deze kleuren kiezen als de kleur van je tafelkleed, bijvoorbeeld roze, groen, mintgroen, blauw, goud, roségoud of zwart. Je kunt ook kiezen voor een wit plastic tafelkleed. Dit is een kleur die overal bij past.