Cupcake prikkers & taarttoppers

Leuk je taart of cupcakes op met vrolijke taarttoppers en cupcake prikkers! Lees meer »

 

Cupcakes in plaats van taart?

Maak van elk verjaardagsfeest een succes met cupcakes! Het leuke aan deze kleine taartjes is, dat je er volop je creativiteit op los kunt laten. Het is een leuke uitdaging om de cupcakes aan te passen aan de sfeer of het thema van het kinderfeestje. De kids zijn dol op deze lekkernijen, zeker als ze ook nog eens mooi versierd zijn. Eigenlijk mogen ze op geen enkel partijtje missen! We helpen je hier graag om van jouw cupcakes ware kunstwerkjes te maken, met onze creatieve collectie aan cupcake prikkers!

 

Cupcake prikkers & taarttoppers die overal bij passen!

Ben je op zoek naar cupcake prikkers of taarttoppers die bij elk feestdecor passen? Dan zijn cupcake prikkers met zilveren sterren een goed idee! De zilveren kleur past bij alle soorten feestversiering. Daarnaast zijn de zilveren sterren een mooie aanvulling op elk feest waarin zilveren feestversiering is verwerkt. 

Kies je voor een grotere blikvanger? Kijk dan eens bij onze ‘Happy birthday’ taarttoppers: zowel in goud als zilver verkrijgbaar zodat ze overal bij passen!

 

Toppers met leuke thema’s

We hebben bij Lief & Jarig een mooi aanbod aan cupcake prikkers met een specifiek thema. Deze prikkers elk kinderfeest met thema compleet. Staat jouw kinderfeest in het teken van unicorns? Dan zijn prikkers uit onze collectie ‘Make a Wish’ ideaal. De toppers beschikken over afbeeldingen van eenhoorns, sterretjes, wolkjes en regenbogen. Uiteraard kunnen alle cupcake prikkers ook perfect gebruikt worden voor een heerlijke verjaardagstaart.