Een feestelijke tafel voor ieder kinderfeestje

Bij een kinderfeestje of verjaardag hoort natuurlijk lekker eten en drinken! En hoe leuk is het om alles wat je nodig hebt om het eten en drinken te serveren af te stemmen op de rest van je versiering? Pak lekker uit en kies voor bijpassende bordjes, bekertjes, rietjes, servetten en bestek. Wat een feest! Lees meer »


Geen afwas? Kies voor papieren bordjes en bekertjes!

Even geen afwas vandaag, heerlijk! Alle bekertjes, bordjes, bestek en servetten van Lief & Jarig zijn bedoeld om na het kinderfeestje of de verjaardag lekker in de prullenbak te gooien. Maak het jezelf gemakkelijk, ruim alles in een mum van tijd op en geniet heerlijk na met je kleintje.

 

Verschillende thema’s en kleuren

Bij Lief & Jarig heb je keuze uit veel verschillende thema’s en kleuren. Wanen jullie je een dag in de jungle of wordt het een lief pastelfeest? Onze collecties en thema’s zijn met zorg uitgezocht en er is genoeg te kiezen voor zowel jongens als meisjes. Altijd glazen en borden te weinig op een verjaardag of kinderfeestje? Geen probleem. Kies voor onze hippe papieren bordjes, te gekke bekertjes en maak het compleet met feestelijke rietjes, taarttoppers of kaarsjes. Scrol naar boven om alle producten op het gebied van eten en drinken te bekijken.