Zeemeermin kinderfeestje thuis organiseren: tips & tricks

Zeemeermin kinderfeestje thuis organiseren: tips & tricks

Vraagt je dochter om een zeemeermin kinderfeestje? Dan staan we hier bij Lief & Jarig graag voor je klaar om deze verjaardagswens uit te laten komen. Wij snappen de fascinatie voor de onderwaterwereld met zo veel magische wezens wel. Hoe zit het met zeemeerminnen? Hoe vieren zij feest? Je ontdekt het hier met tips voor een zeemeermin kinderfeestje thuis.

 

Een goede start: een zeemeermin uitnodiging

Een kinderfeestje organiseren is best wel spannend zowel voor het kind als voor de ouders. Je wilt dat je dochter een topdag beleeft. De verjaardag is altijd een van de hoogtepunten, kinderen kunnen er wekenlang naar uitkijken. We willen de druk niet opvoeren, daarom schieten wij je graag te hulp! Bespreek samen met je dochter wie ze wil uitnodigen en bestel praktische en betoverende uitnodigingen voor een zeemeermin kinderfeestje thuis. Vul de uitnodigingen in en ga ze samen rondbrengen. De eerste stap is gezet!

 

Uitnodiging zeemeermin kinderfeestje

Uitnodiging kinderfeestje
zeemeermin

€4,50

 

 

 

De voorbereidingen: waar begin je?

Vissenstaarten, koraal, zeeblauwe kleuren, vissen, onderwaterkastelen! Een zeemeermin kinderfeestje thuis roept allerlei associaties op. Hoe breng je orde in deze chaos? We raden je aan om te beginnen met de zeemeermin feestversiering. Je komt direct in de juiste sfeer. Wat dacht je van slingers met schelpen en tassels, slingers met dolfijnen of een ballonnenmix in metallic pastelkleuren? Een andere goede tip is iriserende versiering, die aan een sprankelende zee doet denken. Je kunt ook de toon zetten met een ballonnenboog in de vorm van een zeemeerminnenstaart. Grote ogen en open mondjes van verbazing zijn gegarandeerd!

 

Zeemeermin kinderfeestje

Tasjes iriserend met tassels
(5 stuks)

€7,95

Versiering zeemeermin kinderfeestje

Slinger schelpen & tassels
(2 meter)

€9,95

Versiering zeemeermin kinderfeestje

Ballonnenboog zeemeermin
roze & lila

€28,95

 

 

Zeemeerminnen versiering: sprookjesachtig onderwaterbuffet

Heb je een paar elementen gekozen die meteen de juiste zeemeerminnen sfeer creëren? Dan is het tijd om verder te denken. Zo mogen lekkere hapjes natuurlijk niet ontbreken. Hoe ga je deze presenteren? Ook dat wil je uiteraard in stijl doen. Geen probleem, want daarvoor bestel je gewoon magic mermaid papieren bordjes, bekertjes en servetjes. Taarten en cupcakes presenteer je met toppers in de vorm van iriserende zeesterren, zeewier, schelpen en walvissen. Nog een pronkstuk voor een sprookjesachtig onderwaterbuffet is een etagère in de vorm van een schelp.

 

Zeemeermin kinderfeestje

Bekertjes onderzeewereld
(8 stuks)

€3,95

Versiering zeemeermin kinderfeestje

Bordjes zeemeermin
(8 stuks)

€3,95

Versiering zeemeermin kinderfeestje

Servetten zeemeermin
(20 stuks)

€3,95

 

 

Tips voor zeemeerminnen spelletjes thuis

Een leuk kinderfeestje met spelletjes en activiteiten, waarmee de kinderen zich geweldig amuseren, kun je gewoon thuis organiseren. Met een portie creativiteit en onze tips, maak je er een uniek zeemeermin feestje thuis van. Wat vinden zeemeerminnen leuk? Denk aan activiteiten, zoals:

 

  • - Snoephappen in een teil met water
  • - Bekertjes water doorgeven
  • - Waterballon-spelletjes
  • - Flessen trefbal
  • - Schelpen of stenen verven
  • - Gekleurd zand maken met zout en stoepkrijt
  • - Zeemeerminnen verkleedkist
  • - Kleurplaten kleuren met zeemeerminnen thema

 

We raden je aan om niet meer dan 3 tot 5 spelletjes of activiteiten voor te bereiden. Je zult merken dat er niet veel voor nodig is om de kinderen te betoveren met een zeemeermin kinderfeestje thuis. Er moet bovendien ook ruimte zijn om lekker vrij te spelen. Extra tip: zorg voor afwisseling tussen drukke en kalme spelletjes.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.