Creëer een tropisch feestje met decoratie bladeren

Creëer een tropisch feestje met  decoratie bladeren

Sinds kort vind je tropische decoratie bladeren in onze collectie. Wij zijn helemaal fan! Je kunt er namelijk zoveel kanten mee op. Organiseer jij binnenkort een feestje met een tropisch, botanisch, jungle, oerwoud of Hawaii thema? Lees dan hieronder wat je allemaal met de decoratie bladeren kunt doen.

Decoratie bladeren lief & jarig

 

Hippe tafeldecoratie

Of je nu een jungle feestje organiseert of een tropische barbecue: pimp je feesttafel met decoratie bladeren en je creëert met weinig moeite al een groots effect. De bladeren kun je perfect gebruiken als tafeldecoratie. Leg ze bijvoorbeeld allemaal in het midden neer, wissel af in kleur, vorm en grootte en je hebt een hele hippe tafelloper.

 

Tafelloper decoratie bladeren

 

Of laat je feesttafel er exotisch uitzien door op elk bord een blad neer te leggen. Je kunt voor allemaal dezelfde bladeren kiezen of kies voor verschillende voor een speels effect.

Tafeldecoratie bladeren

Tropische ballonnenboog of botanische ballonnentros

Vul je ballonnenboog of ballonnentros aan met decoratie bladeren en geef de ballonnen hiermee een tropische look. Als de ballonnen strak tegen elkaar aan zitten, kun je de decoratie bladeren er zo tussen schuiven. Heb je een wat lossere tros of boog? Bevestig de bladeren dan met een stukje dubbelzijdige tape. Voor een kinderfeestje buiten raden we aan om de bladeren sowieso te bevestigen met dubbelzijdige tape, zodat ze er niet tussenuit kunnen waaien.

Voor een hippe en frisse uitstraling kun je kiezen voor witte ballonnen. Het groen van de decoratie bladeren steekt dan mooi af. Superleuke decoratie voor een botanisch feestje! Voor een echt zomerse uitstraling zijn ballonnen in felle kleuren juist erg leuk, zoals roze, geel en groen. Vul de ballonnen aan met decoratie bladeren en je hebt je exotisch sfeertje snel gecreëerd.

Decoratie bladeren ballonnen

 

Hangende bladeren

De decoratie bladeren kun je natuurlijk ook ophangen. Je maakt het jezelf heel makkelijk met onze slinger ‘tropical leaves’. Het pakketje wordt als DIY slinger geleverd. In de verpakking vind je hippe decoratie bladeren die je gemakkelijk aan een stukje visdraad kunt bevestigen. Klaar is je hippe slinger! De bladeren zijn wel 35 centimeter hoog: een echte blikvanger op een tropisch feestje.

 

Onder een megaballon

Met één megaballon zorg je al voor een groots effect. Vul de ballon met helium en bevestig onder de ballon een aantal decoratie bladeren. Wat een verschil! Je hebt je megaballon in raptempo omgetoverd tot een tropische eye-catcher.

 

Decoratie bladeren onder ballon

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.