Versiering cake smash | inspiratie voor een fotogeniek moment

Versiering cake smash | inspiratie voor een fotogeniek moment

Een van de trends voor het vieren van de eerste verjaardag is een cake smash. Dat betekent dat je je kindje een taart voorzet om hier lekker naar te graaien en te happen. Oftewel, je laat je baby de taart ‘aanvallen’. Dat is smullen! Je zult begrijpen dat dit geweldige foto’s oplevert. Deze traditie is overgekomen uit Amerika, maar ondertussen ook hier razend populair. Wacht nog even met aanvallen; ontdek hier eerst onze tips voor het versieren van de cake smash voor nog fotogeniekere plaatjes!

 

Tips voor de decoratie van je cake smash

Wat voor taart zoek je uit voor een cake smash? Kies bij voorkeur voor een taart met frisse en vrolijke kleuren. Dat ziet er feestelijk uit en je kunt er gemakkelijk de decoratie op aanpassen. Tijd om de boel aan te kleden! Gebruik ondergrond (vloer) en achtergrond (muur) zo neutraal mogelijke kleuren. Zo kun je nog alle kanten op met de versiering. Hang boven de taart bijvoorbeeld een vrolijke tasselslinger. Het kan ook mooi zijn om een backdrop gordijn als achtergrond te gebruiken; rosé goud, roze, blauw of misschien een backdrop met verschillende kleuren? Of je kunt de cake smash ook laten plaatsvinden onder een indrukwekkende ballonnenboog. Of gebruik ballonnen speciaal voor de eerste verjaardag

 

Slinger One Today

Slinger 'One today'
(1,5 meter)

€7,50

Ballonnen 1 jaar

Ballonnenmix One Today
(10 stuks)

€11,50

Backdrop


Backdrop roze, peach & lila
(1,8 meter hoog)

€19,95

 

 

Oog voor detail

De basis voor het decor van de cake smash photoshoot is met bovenstaande tips gelegd. Mist er niet nog iets? Je kunt het decor nog interessanter maken door op de voorgrond confetti te strooien in bijpassende kleuren. Nog een goede tip is om de achtergrond te versieren door enkele honeycombs op de grond te leggen. Een andere mogelijkheid is om de cake smash te omlijsten met trosjes helium ballonnen. Wordt je baby 1 jaar, dan kun je dit heugelijke feit benadrukken met een grote folieballon met het cijfer 1. Een leuk feesthoedje voor de photoshoot kan het schattige plaatje helemaal compleet maken.

 

 

Wat zijn mooie kleurencombinaties?

Een cake smash wordt algauw een zalig tafereeltje. Door echter zorgvuldig de kleuren te kiezen, krijg je nog mooiere foto’s. We raden je aan om voor de versiering niet meer dan drie verschillende kleuren te kiezen. Wat zijn mooie kleurencombinaties? We geven je hier enkele tips:

 

  • - Pastelgeel, zachtblauw en zachtroze
  • - Zwart, wit en goud
  • - Grijs, wit en mintgroen
  • - Blauw, lichtblauw en wit
  • - Goud, roze en wit
  • - Rosé goud & roze
  • - Houten items met wit

Wil je liever een thema voor de cake smash? Dat kan ook prachtig zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan thema’s als jungledieren, zeemeerminnen, regenbogen of de magische narwal. Met deze tips ben je verzekerd van heerlijke foto’s!

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.