Versier je huis tijdens het EK voetbal 2021

  • Geplaatst op
  • 0
Versier je huis tijdens het EK voetbal 2021

Zet de bitterballen, borrelnoten en drankjes maar vast klaar: het is weer tijd voor het EK voetbal! Gezellig samen in de kroeg zit er waarschijnlijk niet in dit jaar, maar des te meer reden om het thuis helemaal EK-proof te maken. Van oranje slingers tot wegwerpservies in voetbal thema: voor voetbal versiering zit je bij ons goed. Zijn jullie als gezin echte voetbalfans en kijk je samen alle wedstrijden? Of nodig je vrienden uit waar je samen een klein voetbalfeestje mee viert? Check hier dan onze ideeën & tips om je feestje helemaal in voetbalstijl te vieren.

 

Voetbal versiering: oranje, rood, wit & blauw

Of je nou je huis helemaal oranje wilt laten kleuren of je gaat voor alles in voetbal thema: je vindt bij ons een ruim assortiment EK voetbal versiering. Hang oranje & rood, wit, blauwe vlaggenlijnen op. Maak vervolgens trossen ballonnen van rode, witte, blauwe en oranje ballonnen en de basis is al klaar. Wil je echt uitpakken? Maak dan een hippe ballonnenboog, hiermee maak je zeker weten indruk op je gasten!

 

Vlaggenlijn rood, wit & blauw 
(10 meter)

€3,50

Oranje vlaggenlijn

Oranje vlaggenlijn
(10 meter)
€3,50

Zwaaivlag rood, wit & blauw
(20 x 30 cm)
€0,45

 

 

Maak van het versieren al een feestje!

Het kijken van de EK wedstrijden is natuurlijk leuk, maar het feestje begint toch eigenlijk al bij het versieren van je huis? Voorpret is halve pret! Begin lekker op tijd, zodat jullie met de voorbeschouwing er helemaal klaar voor zitten. Uit ervaring weet ik dat geen man zit te wachten op een vrouw die nog tijdens de voorbeschouwing met oranje slingers loopt te zwaaien.. Trommel je kids op of zorg samen met een vriend of vriendin voor de EK voetbal versiering. Zet de frituurpan aan, bereid de hapjes en drankjes voor en maak er een mooi feestje van samen!

 

Voetbal versiering

 

Serveer je hapjes & drankjes in voetbal stijl

Hup Holland Hup! Moedig onze oranje leeuwen vanaf de bank aan. Lekkere hapjes en drankjes mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Van bitterballen tot oranje borrelnoten en chips: dit zijn misschien wel de favoriete voetbalsnacks. Serveer het in voetbal stijl met handig wegwerpservies met voetbalprint. Met bordjes, bekertjes, popcorn bakjes en servetten ben jij er helemaal klaar voor. Je kunt alles na het feestje gewoon lekker weggooien: handig toch?

 

Voetbal versiering thuis EK

 

Een feestpakket voor de echte supporters

Wil jij echt uitpakken? Check dan eens ons feestpakket voor een voetbalfeestje. Met de ballonnen maak je een hippe ballonnenboog en met het wegwerpservies kun je met 6 personen een gezellig feestje vieren. Zet alles klaar op tafel en kleed je tafel aan met een tafelkleed met grasprint voor een echte voetbalsfeer.

 

Voetbal feestpakket

Voetbal feestpakket
(6 personen)
€16,95

Voetbal versiering pakket

Voetbal feestpakket
(6 personen)
€16,95

Tafelkleed grasprint

Tafelkleed gras print
(137 x 243 cm)
€5,95

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.