5 leuke thema’s voor de verjaardag van je dochter

5 leuke thema’s voor de verjaardag van je dochter

Komt de verjaardag van je dochter dichterbij? Dan is het tijd om in actie te komen en een te gek feest te organiseren. Schiet je bij dat idee in de stress? Dat is nergens voor nodig! We helpen je graag op weg met het creëren van jouw toverformule. Met onze tips voor leuke thema’s voor je dochters verjaardag en bijpassende feestversiering, maak je er snel en gemakkelijk een topfeest van.

1. Vier je dochters verjaardag met Peppa Pig

Voor kleine meiden is het geweldig als hun verjaardagsfeestje in het teken staat van hun televisie-vriendinnetje Peppa Pig! Wat helemaal fijn is, is dat er volop Peppa Pig feestversiering te vinden is. Bestel vlaggetjesslingers, bordjes en bekertjes met Peppa Pig en combineer dit met ballonnen in pastelkleuren. Voor de kleintjes hoef je het niet te bont te maken; maak een speelhoek met Peppa Pig puzzels, spelletjes en kleurplaten (die je van internet uitprint). Ga varkentjes knutselen, cake versieren met roze snoepjes, gekleurde hagelslag en slagroom en lees Peppa Pig verhaaltjes voor. 

 

Peppa Pig versiering 

 

2. Organiseer een magisch eenhoornfeest

Eenhoorns zijn helemaal hot! Is jouw dochter weg van deze magische wezens? Dan zijn eenhoorns het perfecte thema voor de verjaardag van je dochter. Er is veel mooie unicorn decoratie te vinden, waarmee je een betoverende sfeer neerzet. Wat dacht je van unicorn ballonnen en slingers? Ook wegwerpservies met eenhoorns is volop verkrijgbaar. Leuke activiteiten zijn: eenhoorn haarbanden knutselen, eenhoorntje prik, een grabbelton met eenhoorn cadeautjes (stickers, potloden, notitieblokje, etc.) of maak een eenhoorn bingo-spel.

 

Unicorn versiering

 


3. Een Paw Patrol Skye & Everest feest voor je dochter

Twee sterren die graag de show stelen zijn Skye & Everest! Deze pups van Paw Patrol zijn altijd in voor actie! Dek de feesttafel tijdens de verjaardag van je dochter met Skye & Everest bordjes, bekertjes en servetten. Een vrolijke slinger met deze pups mag niet ontbreken. Een leuk detail is om hondenpoten op de stoep te krijten, zodat de gasten meteen weten waar ze moeten zijn! Welke avonturen gaan ze beleven? Zet een reddingsactie op touw in de vorm van een speurtocht! Je kunt ook samen koekjes bakken in de vorm van hondenpootjes of een parcours voor ‘pups’ uitzetten.

 

Versiering verjaardag dochter

 


4. Een echt meidenfeest in pastel en goud

Houd je van een neutraler thema voor de verjaardag van je dochter, dan kun je kleuren als basis nemen. Met pasteltinten maak je er een lief meisjesfeest van en met goud laat je het sprankelen; een verjaardagsfeest in pastel & goud is dan ook perfect. Je vindt binnen dit thema bordjes en bekertjes in pastelkleuren met een gouden randje. Combineer dit met feestversiering in pastelkleuren: ballonnen, slingers, confetti en kaarsjes. Confetti ballonnen met gouden confetti staan hierbij ook heel chique. Organiseer een high tea, houd een modeshow of een make-up workshop. En vergeet ook niet leuke foto's te maken, zo heb je direct een leuke herinnering die je mee kunt geven aan het einde van het feestje.

 

 

5. Ontdek de onderwaterwereld van de Magische Narwal

Ben je op zoek naar een super origineel thema voor de verjaardag van je dochter? Dan is de onderwaterwereld van de Magische Narwal een aanrader. Is het nu een walvis of een eenhoorn? De Magische Narwal is het allebei! Er is prachtige feestversiering met dit thema in sprookjesachtige kleuren als lila en lichtblauw. Ook iriserende feestversiering past hier schitterend bij. Organiseer een race met duikbrillen en zwemvinnen, speel tikkertje met een haai als tikker of laat de kinderen een waterbol maken in een leeg glazen potje met glitters, parels en stickers.

 

Narwal versiering

 

Op zoek naar meer inspiratie? Kijk ook eens tussen onze andere thema's.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.