Een unicorn kinderfeestje thuis organiseren doe je zo

Een unicorn kinderfeestje thuis organiseren doe je zo

Een eenhoorn feestje, dat is ontzettend populair onder de kleine meiden. Is een kinderfeestje met dit thema ook de droom van jouw dochter? Dan vraag je je vast af hoe je dit aanpakt. Laat je hier inspireren door Lief & Jarig. Wees niet bang, al onze tips en ideeën voor een unicorn kinderfeestje zijn gemakkelijk in de praktijk te brengen en zorgen voor een geweldig resultaat. We helpen je graag om zonder stress een schitterend unicorn kinderfeestje te organiseren. Kom hier alvast in de feeststemming!

Roze, regenbogen & eenhoorns

Wie kiest voor een unicorn kinderfeestje thuis, kiest voor een echt meidenfeest met veel roze, regenbogen en eenhoorns. De meiden vinden het geweldig om zich helemaal te verliezen in deze droomwereld. Breng de magie van eenhoorns tot leven met de mooiste feestversiering, zoals unicorn slingers, bijbehorende ballonnen met unicorn print en ballonnen in bijvoorbeeld de kleuren roze, geel en wit. Echte eyecatchers die niet mogen missen zijn unicorn folieballonnen. Voor een extra magisch effect combineer je deze met regenboog folieballonnen. De droomwereld van jouw unicorn kinderfeestje thuis begint al aardig vorm te krijgen!

Unicorn ballon versieringBallonnen unicorn print
(5 stuks)

€4,95

Unicorn folie ballonUnicorn folie ballon 
(73 cm x 90 cm)

€5,95

Unicorn slingerUnicorn slinger
(3 meter)
€7,50Hoe ziet de feesttafel van een unicorn kinderfeestje eruit?

Dat de feesttafel een zoete uitstraling moet krijgen, daar valt niet over te twisten. Niet alleen de hapjes en drankjes zien er zoet uit, maar ook de aankleding. Dek de tafel bijvoorbeeld met papieren bordjes met unicorn print. Deze gaan perfect samen met de bijbehorende papieren unicorn bekertjes, rietjes en servetjes. Wil je het kinderfeestje thuis nog meer glans geven? Dan zijn holografische unicorn bordjes een echte must have. Of wat dacht je van unicorn servetten in de vorm van een hoorntje en met een glanzende afwerking? Hiermee creëer je gemakkelijk een wow-effect onder de gasten.

 

Unicorn wegwerpbordjesBordjes unicorn print
(8 stuks)

€3,95

Unicorn rietjesPapieren rietjes unicorn
(12 stuks)
€3,50

 

 

Tips voor hapjes voor een unicorn feestje

Zinkt de moed je meteen in de schoenen als je Googelt naar unicorn taarten en hapjes? Je ziet waarschijnlijk de meest indrukwekkende eenhoorntaarten voorbijkomen. Je hoeft echter geen ster in de keuken te zijn om het unicorn kinderfeestje van je dochter toch te laten slagen! Je brengt elke verjaardagstaart gemakkelijk helemaal in stijl door deze te versieren met leuke unicorn kaarsjes. Hieronder hebben we ook nog enkele tips voor gemakkelijke, mooie en lekkere hapjes voor een unicorn kinderfeestje:

 

 • - Cup cakes met slagroom en een regenboog zure matje
 • - Omgekeerd ijshoorntje met glazuur gedipt in regenbooghagel
 • - Prikkers met fruit in alle kleuren (druif, ananas, kiwi, aardbei, mandarijn)
 • - Eenhoornbekertjes gevuld met (eventueel gekleurde) popcorn
 • - Spekjes, hartjessnoepjes en andere snoep in pastelkleuren

 

Unicorn spelletjes voor een kinderfeestje thuis

Bij een unicorn kinderfeestje thuis horen natuurlijk leuke spelletjes. Ook daar weten we bij Lief & Jarig wel raad mee. De volgende spelletjes en activiteiten vallen altijd in de smaak:

 • - Ringwerpen om een hoorn
 • - Eenhoorntje prik spelen
 • - Met slijm eenhoornpoep maken
 • - Piñata in de vorm van een eenhoorn
 • - Verkleedkist met eenhoorn verkleedspullen
 • - Zet een parcours uit voor een eenhoorn race
 • - Speurtocht met een eenhoorn thema

 

Tijd om naar huis te gaan... Nu al?

Een kinderfeestje met een eenhoorn thema is gegarandeerd een succes. Het is niet vreemd als de gasten na afloop niet naar huis willen. Je maakt het afscheid na deze heerlijke dag wat gemakkelijker door een leuke traktatie mee te geven in een hip traktatiezakje met unicorn print of versier zelf een zakje met unicorn-stickers. Of misschien is het wel een leuk idee om alle dametjes een unicorn haarband mee te geven?!

 

Unicorn versiering online kopen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.