Uitnodiging kinderfeestje: dit mag je niet vergeten

  • Geplaatst op
  • 0
Uitnodiging kinderfeestje: dit mag je niet vergeten

Je wilt er niet aan denken; de uitnodiging voor het kinderfeestje is de deur uit en dan kom je erachter dat er informatie mist! Gelukkig, heb je ons op tijd gevonden. In al je enthousiasme rond het organiseren van een onvergetelijk kinderfeestje, is het niet gek als je details over het hoofd ziet. We helpen je hier met het opstellen van een tekst voor een te gekke uitnodiging, met alle belangrijke informatie om het kinderfeestje in goede banen te leiden.

 

Essentiële tekst op de uitnodiging

Het wil nog weleens gebeuren dat er essentiële informatie op een uitnodiging voor een kinderfeestje ontbreekt. Dat is geen grote ramp, want met wat rondvragen is het probleem snel opgelost. Het is natuurlijk altijd prettiger om dit te voorkomen! Daarom zetten we hier op een rij wat je niet mag vergeten:

  • - Naam van de jarige
  • - Datum en dag
  • - Begin en eindtijd
  • - Adres
  • - Telefoonnummer

Het is natuurlijk erg leuk om zelf een uitnodigingen voor een kinderfeestje te maken, eventueel samen met je kindje. Op Pinterest vind je talloze ideeën voor originele uitnodigingen. Het is superleuk om je uitnodigingen af te stemmen op het thema van het kinderfeestje. Ben je op zoek naar kant-en-klare uitnodigingen die je zelf alleen nog maar hoeft in te vullen? Bekijk dan eens ons assortiment kinderfeestje uitnodigingen. Zo weet je zeker dat je geen essentiële informatie mist in de tekst.

 

 

Uitnodiging kinderfeestje panda

Uitnodiging panda thema
(8 stuks)

€4,50

Uitnodiging kinderfeestje jungle safari thema

Uitnodiging safari thema
(8 stuks)

€4,50

Uitnodiging kinderfeestje ridder

Uitnodiging ridder thema
(8 stuks)

€4,50

 

 

Extra aandachtspunten uitnodiging kinderfeestje

Heb je bovenstaande punten op de uitnodiging voor het kinderfeestje vermeld? Dan staat het belangrijkste erop! Denk daarnaast ook na over of er nog aanvullende informatie nodig is. Worden de kinderen opgehaald en thuisgebracht, blijven ze mee-eten of is er speciale kleding nodig (oude kleding, zwemkleding, laarzen, etc.)? Je kunt bij kleine kinderen vermelden dat de ouders ook welkom zijn. Of misschien wil je wel een speciale cadeautip meegeven.

 

 

Maak er een originele tekst van

Een originele tekst voor een uitnodiging voor een kinderfeestje hoeft niet moeilijk te zijn. Blijf dicht bij jouw kindje of het thema van het kinderfeestje. Daarmee geef je gemakkelijk een unieke twist aan de tekst. Bijvoorbeeld:

 

‘Piraat Simon wordt 6 jaar en nodigt je uit voor zijn feest. Je wordt op 19 augustus om 15:00 verwacht op zijn piratenschip. Het anker wordt uitgegooid op de Kerkstaat 4 in Zoetermeer!’

 

Met een beetje verbeeldingskracht breng je de genodigden voor het kinderfeestje, met een passende tekst op de uitnodiging, meteen in de juiste sfeer. Onderstaande tekst kun je gemakkelijk aanpassen aan het thema en bevat alle belangrijke informatie:

 

Ben je ook graag een [ridder] voor één dag? Kom dan op mijn [ridder]feestje!
- Wanneer?
- Hoe laat?
- Waar?
- Wat moet je weten?
- Telefoonnummer:

[Ridderlijke] groet van:

 

 

Zoek je nog leuke uitnodigingen voor een kinderfeestje? Kijk dan hier snel in het assortiment van Lief & Jarig!

 

Uitnodiging kinderfeestje jungle

Uitnodiging jungle thema
(8 stuks)

€4,50

Uitnodiging kinderfeestje piraten thema

Uitnodiging piraten thema
(8 stuks)

€4,95

Uitnodiging kinderfeestje superhelden

Uitnodiging superhelden thema
(8 stuks)

€4,95

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.