Trend alert: versier je feestje met rosé goud

Trend alert: versier je feestje met rosé goud

Wauw, wat zijn er al veel feestjes met rosé gouden decoratie versierd dit jaar. Een echte trend die leuk is voor jong en oud! Van een rosé gouden babyshower tot een 60-jarig jubileum: we hebben al veel rosé gouden feestjes voorbij zien komen.

Rosé gouden feest decoratie

Met rosé goud kun je veel kanten op. Je kunt het combineren met wit voor een chique uitstraling of gebruik de kleur in combinatie met zachtroze of zachtblauw voor de versiering van een babyfeestje. Bij onze leveranciers komen we steeds meer nieuwe rosé gouden items tegen, we blijven onze webshop dan ook graag aanvullen!

 

Rosé gouden slingers

Een feestje versieren begint met slingers toch? Rosé gouden slingers zijn er in alle soorten en maten. Denk aan een tasselslinger, een ‘Happy birthday’ slinger of mooie rosé gouden vlaggetjesslingers van 10 meter lang. Hang de rosé gouden slinger boven de cadeautafel, boven het buffet of versier de tafel ermee en hang de slinger aan de rand van de tafel. Een vlaggetjesslinger is perfect om in de open ruimte te hangen: vrolijk en stijlvol!

 

Rosé gouden slingers

 

Rosé gouden ballonnen

Ballonnen doen het goed op ieder feestje. Kies je voor rosé gouden ballonnen? Dan is het superleuk om ze af te wisselen met rosé gouden confetti ballonnen. Maak mooie trosjes en hang verschillende trosjes op in de feestruimte. Komen er kindjes op het feest? Blaas dan wat extra rosé gouden ballonnen op en laat de kindjes er lekker mee spelen.

 

Rosé gouden ballonnen

 

Rosé gouden tafelversiering

Organiseer je een feestje waar een mooi versierde feesttafel niet zou misstaan? Met een aantal rosé gouden items creëer je al een groots effect.

 

Rosé gouden tafelkleed

Eén van onze meest populaire producten is het rosé gouden tafelkleed. En wij snappen wel waarom: met dit mooie tafelkleed ben je eigenlijk al snel klaar. Welke kleur je verder ook kiest voor de bordjes en de bekertjes, het rosé gouden tafelkleed zal zeker weten direct in het oog springen. En niet te vergeten: met een tafelkleed voorkom je vieze vlekken op je tafel.  

 

Rosé gouden bordjes en bekertjes

Heb je onze bordjes en bekertjes met rosé gouden stippen al gezien? Supermooi om te gebruiken op het rosé gouden tafelkleed. Gebruik je geen of een neutraal tafelkleed? Kies dan voor rosé gouden bordjes en rosé gouden bekertjes. Gebruik bijpassende rietjes en je rosé gouden feesttafel is ready to party! 

 

Rosé gouden bordjes bekertjes

 

Ben je benieuwd naar alle rosé gouden decoratie die wij te koop hebben in de shop? Hier vind je alle rosé gouden items op een rijtje.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.