Gender reveal party organiseren? Lees onze tips!

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Geboorte
  • 0
Gender reveal party organiseren? Lees onze tips!

Jullie verwachten een kindje: iedereen mag het weten! Maar wat wordt het; een jongen of een meisje? Deze vraag krijg je waarschijnlijk voortdurend voorgeschoteld. Als je het zelf eindelijk weet, dan wil je dit misschien wel op een originele manier delen met je vrienden en/of familie! Steeds vaker zien we dat er speciaal een gender reveal party wordt georganiseerd om het geslacht van je kindje bekend te maken. De gender reveal party is een uit Amerika afkomstige traditie en is ook hier inmiddels razend populair. Ontdek hieronder onze ideeën en tips voor het organiseren van een gender reveal party.

Is het voor de ouders ook nog een verrassing?

In tegenstelling tot een babyshower, die doorgaans door een goede vriendin wordt georganiseerd, wordt de gender reveal party vaak door de ouders zelf georganiseerd. Tenzij je wilt dat het voor jullie ook een verrassing is natuurlijk. Dan geef je de echo of een briefje van de verloskundige, waarop jullie ‘geheim’ onthuld wordt, aan een vriend/vriendin of familielid, zodat deze persoon alles kan regelen. Maar we kunnen ons ook heel goed voorstellen dat je het heerlijk vindt om de gender reveal party zelf te organiseren. We hopen dat je iets hebt aan onderstaande tips.

 

Gender reveal versiering

 

Gender reveal party versiering

Geen feest zonder feestversiering! We laten je niet aan je lot over, want we helpen je graag met de ultieme versiering voor jullie gender reveal party. Het is de bedoeling dat tijdens het feest de spanning wordt opgebouwd tot het ‘moment suprême’. Dit betekent dat de feestversiering niet direct mag verklappen of jouw kleine spruit een jongen of een meisje is. In plaats van alleen blauw of roze kun je beide kleuren terug laten komen in de feestversiering. Maar je kunt ook kiezen voor totaal andere kleurcombinaties, zoals:

 

Rosé goud en wit
♡ Zwart en wit
♡ Zilver en wit
♡ Goud en wit
♡ Goud en mintgroen
♡ Mintgroen en wit

 

Of wat dacht je van een speciaal gender reveal party assortiment? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wel zo handig, want binnen dit assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor jullie gender reveal party!

 

Gender reveal party

 

Hoe onthul je het grote geheim?

Er zijn allerlei manieren om te onthullen of jullie een dochter of zoon krijgen. We hebben hier een aantal ideeën verzameld:

 

Ballonnen in een doos
Zorg voor een grote doos en vul deze met roze of blauwe ballonnen met helium. Wanneer jullie de doos openmaken zweven de ballonnen eruit en zien de gasten aan de kleur wat het wordt.

 

Aansnijden van de taart
Zorg voor een grote taart of meerdere kleine cupcakes met een roze of blauwe vulling. Bij het aansnijden van de taart of het happen in de cupcakes wordt het geslacht bekendgemaakt.

 

Gender reveal ballon
Op onze website vind je mega gender reveal ballonnen met blauwe confetti en gender reveal ballonnen met roze confetti. Blaas ze op (met helium krijg je het mooiste effect) en prik ze op het moment van de onthulling door. De roze of blauwe confetti danst om je oren!  

Gender reveal ballon

Piñata
De piñata zien we steeds vaker op feestjes verschijnen en hoe leuk is het om deze te gebruiken voor je gender reveal party. Hang de piñata op, sla hem stuk en de roze of blauwe confetti vliegt eruit! 

 

Gender reveal pinata

 

Na de bekendmaking zet je blauwe of roze hapjes op tafel. Denk aan cupcakes met roze of blauwe slagroom, roze of blauwe macarons of spekjes in de juiste kleur. Onder het genot van een hapje en drankje kan iedereen zich nu nog meer verheugen op de komst van jullie kindje!

 

Gender reveal ballon: broertje of zusje?
A little brother or a little sister? Als je al een of meerdere kindjes hebt, dan kun je ook hen een gender reveal ballon laten doorprikken. Een hele leuke manier om het geslacht aan je andere kindje(s) bekend te maken! In onze shop vind je speciale gender reveal ballonnen voor grote broers en/of zussen.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.