Tips & ideeën voor de zesde verjaardag

Tips & ideeën voor de zesde verjaardag

De zesde verjaardag is een mijlpaal. Je kindje gaat waarschijnlijk al naar de basisschool en heeft al heel wat vriendjes en vriendinnetjes om uit te nodigen. Met de tips en ideeën van Lief & Jarig zorg je ervoor dat de zesde verjaardag een topdag wordt. Alle feestbenodigdheden zijn hier verkrijgbaar in hippe kleuren en trendy thema’s voor kinderfeestjes.

 

Organiseer de zesde verjaardag rond een leuk thema

Leuke feestversiering en thema’s? Daar weten we bij Lief & Jarig alles van. We gaan graag op onderzoek uit naar wat er speelt onder de kinderen in elke leeftijdsgroep. Op basis daarvan hebben we de allerleukste thema’s voor zesjarigen voor je verzameld. Natuurlijk is het op de eerste plaats belangrijk om aan jouw feestbeest te vragen wat hij of zij leuk vindt. Misschien heeft jouw kind al een idee voor het thema van zijn of haar kinderfeestje? De kans is groot dat je binnen dit thema passende versiering en feestartikelen vindt in onze webshop.

 

Tips voor leuke thema’s voor 6-jarigen

Het is maar net waar jouw kind van houdt, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Tot de populaire thema’s voor een zesde verjaardag voor jongens behoren bijvoorbeeld: dinosaurussen, piraten en voetbal. Meiden die zes jaar worden, kiezen vaak voor thema’s, zoals: unicorn party, zeemeerminnen of een prinsessenfeest. Uiteraard zijn ook veel thema’s gewoon geschikt voor een verjaardagsfeestje voor jongen en meisjes. Wat dacht je van een feestje dat in het teken staat van panda's? Of een stoer jungle feestje? Nog meer inspiratie nodig? Check dan alle thema’s op onze website.

 

Zeemeermin versiering

Zeemeermin versiering >>>

Jungle versiering

Jungle versiering >>>

Panda thema verjaardag

Panda versiering >>>

 

Feestelijke ballonnen en slingers: 6 jaar!

Jouw jarige job wil graag dat iedereen weet dat hij of zij weer een jaar ouder is. Daarom mag een grote folie ballon met het cijfer 6 niet in de feestversiering ontbreken. Of bestel een krijtbordslinger, waar je elk jaar opnieuw de leeftijd op kunt krijten. Kinderen zijn altijd apetrots als ze er weer een jaartje bij hebben. Dus ook op de verjaardagstaart hoort natuurlijk een kaarsje met een mooie ‘6’ te staan!

 

Folie ballon cijfer 6

XXL folie ballon zwart
(86 cm)
€3,95

Cijfer ballon rosé goud

XXL folie ballon rosé goud
(86 cm)
€3,59

Gouden folie cijferballon

Folie ballonnen cijfers goud
(35 cm)
€1,50Wat ga je doen tijdens de zesde verjaardag?

Welke leuke ideeën heeft je kindje zelf? Hij of zij is natuurlijk de expert als het gaat om waar zesjarigen helemaal blij van worden! Of denk aan bekende spelletjes die je aanpast aan het thema van het kinderfeestje. Laat even je fantasie de vrije loop en de ideeën komen vanzelf. Geen inspiratie? Dan kun je altijd met onderstaande tips voor een zesde verjaardag aan de slag:

  • - Koekhappen
  • - Balspellen
  • - Speurtocht
  • - Knutselen
  • - Estafette
  • - Grabbelton
  • - Pizza’s bakken
  • - Cake versieren

 

Ben je nog op zoek naar leuke traktaties voor de zesde verjaardag van je kind, bijvoorbeeld voor na afloop van het kinderfeestje? Vind dan hier leuke traktatiezakjes en traktaties. Dat is altijd een mooie afsluiting van een heerlijke dag!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.