Tips & ideeën voor een voetbal kinderfeestje thuis

Tips & ideeën voor een voetbal kinderfeestje thuis

Is jouw jarige job een echte voetbalfanaat? Dan is het thema voor het kinderfeestje thuis zo gekozen. Dat moet natuurlijk een voetbalfeestje worden! Maar hoe organiseer je dat? We schieten je graag te hulp met tips en ideeën, die hun doel niet missen! Ontdek hier tips voor de organisatie van een voetbal kinderfeestje met de leukste feestversiering en uitdagende spellen waarmee de jonge voetballertjes hun talenten kunnen showen!

 

Tips voor voetbalversiering voor een kinderfeestje

Laat de jarige captain stralen door je huis te versieren met voetbal feestversiering. Denk aan ballonnen met voetbalprint gecombineerd met witte en groene ballonnen. Voor nog meer sfeer mogen groene vlaggenlijnen niet ontbreken. De kleuren die de boventoon voeren zijn groen, wit en zwart. Een andere optie is om te kiezen voor oranje voetbal feestversiering. Denk bij het bestellen van feestversiering voor profvoetballertjes in spe ook meteen aan uitnodigingen in stijl. Met de voetbalfeest uitnodigingen van Lief & Jarig weten de ‘teamleden’ meteen hoe laat het is, namelijk tijd om hun voetbalschoenen klaar te zetten!

 

 

Voetbalhapjes voor tijdens de rust

Nadat de eerste helft goed is verlopen, moeten er in de ‘rust’ natuurlijk lekkere hapjes op tafel komen in de ‘voetbalkantine’. Leg daarvoor een tafelkleed met grasprint op tafel en serveer de voetbaltaart op bordjes met voetbalprint. Je kunt elke taart gemakkelijk omtoveren in een ‘voetbaltaart’ door taarttoppers met voetbalthema te scoren in de webshop van Lief & Jarig. Maak bijvoorbeeld ook voetballerspiesjes, met een druif als hoofd, liggend klein knakworstje als schouders, een blokje kaas als romp en een omgekeerd half schijfje kommer als benen. Andere tips zijn voetbaleierkoeken en cupcakes versierd met groene hagelslag. Dat zijn vast voltreffers voor hongerige voetballers!

 

 

Ideeën voor spelletjes voor een voetbalfeestje

Maak er een sportieve dag van met diverse spelletjes. Geef een korte voetbaltraining als opwarming. Je kunt vervolgens een wedstrijdje organiseren tussen twee teams of per speler. Wie mag zich aan het einde van de dag ‘profvoetballer’ noemen? Denk aan spelletjes als:

 

  • - Behendigheidsestafette
  • - Voetbalwedstrijdje
  • - Penalty schieten
  • - Bal hooghouden
  • - Pionvoetbal met waterflessen

 

Of wat dacht je van een voetbalspeurtocht? De beker voor de Champions League is zoek! Laat de kinderen via een speurtocht met spellen op zoek gaan naar de beker. Zorg dat tijdens dit voetbalfeestje niemand langs de lijn blijft staan, door ook andere activiteiten te organiseren; een voetbalvlag maken, schminken en verkleden en voetbalshirts versieren. Nog een tip die de kinderen vast geweldig vinden, is ‘bubbelbalvoetbal’. Dit is voetbal met grote bubbelballen waar de kinderen in kunnen en die als stootkussen dienen!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.