Tips & ideeën voor de vijfde verjaardag

Tips & ideeën voor de vijfde verjaardag

Hoera, vijf jaar! Dat vraagt om een kinderfeestje. Wat ga je doen met energie- en fantasierijke vijfjarigen? We willen je niet nerveus maken. Integendeel, we zijn er om je te helpen. Met onze tips voor thema’s en feestversiering voor een vijfde verjaardag zet je de jarige in de schijnwerpers, beleven de genodigden een leuke dag en nemen we je veel zorgen uit handen.

 

Ideeën voor de vijfde verjaardag van je kindje

Als ouder/verzorger schiet je misschien in de stress als de vijfde verjaardag van je kindje eraan komt. Nergens voor nodig, want de beste raadgever zit naast je. In plaats van dat je je hoofd breekt over ideeën, raadpleeg je beter eerst jouw zoon of dochter. Vaak weet je kind al wat voor soort feestje hij of zij wil. In onze webshop vind je vast leuke feestversiering, die past bij deze ideeën. Heeft de feestganger nog geen idee? Kijk dan eens tussen onze thema's.

 

Spannende beroepen als thema voor een kinderfeestje

Op vijfjarige leeftijd hebben kinderen veel bewondering voor spannende beroepen. Bij Lief & Jarig vind je thema’s die hierop inspelen, bijvoorbeeld een astronauten thema. Creëer een feestsfeer in de ruimte met ‘Space Party’ versiering. De kinderen voelen zich een echte astronaut!

 

Astronauten versiering

Prikkers space party
(7 stuks)
€3,95

space ruimte versiering

Hangers space party
(5 stuks)
€3,50

versiering astronauten thema

Bekertjes space party
(6 stuks)
€2,95

 

 

Creëer fantasierijke werelden met feestversiering

Vijfjarige kinderen dromen graag weg in fantasiewerelden. Speel hier op in door een magische wereld te creëren en je kind een onvergetelijke vijfde verjaardag te bezorgen. Wat dacht je van een wereld vol eenhoorns, zeemeerminnen of ridders? Door een thema te kiezen, is het gemakkelijker om bijbehorende activiteiten te verzinnen. Met eenhoornliefhebbers ga je eenhoornhaarbanden knutselen. Krijgt je vijfjarige ridders op bezoek? Doe dan een speurtocht op zoek naar de draak, die een schat bewaakt!

 

Zeemeermin versiering

Zeemeermin versiering >>>

Unicorn versiering

Unicorn versiering >>>

Ridder thema versiering

Ridders & draken >>>

 

 

Tips voor ballonnenspelletjes voor een vijfde verjaardag

Een thema, feestversiering en hapjes; meer heb je niet nodig om kindjes van vijf jaar een heerlijk kinderfeestje te bezorgen. Toch kan het leuk zijn om ook spelletjes te doen. Met ballonnen kom je een heel eind:

 

Ballonnendans
Gooi ballonnen in de lucht en laat de kinderen op muziek de ballonnen hoog houden. Als de muziek stopt, pakt ieder kind een ballon. Er is er één te weinig. Wie geen ballon heeft, is af. Ga door, totdat er één kind over is.

Ballonnenprikken met opdrachten
Stop in ballonnen een papiertje met een opdracht. Laat elk kind een ballon kapot prikken en de opdracht uitvoeren. Denk aan: een kunstje doen, een kangoeroe imiteren, een rondje hinkelen, etc.

 

Ballonnentennis
Hiervoor heb je een ballon en twee vliegenmeppers nodig. Laat de kinderen een potje tennis spelen. Raakt de ballon de grond, dan is het volgende kindje aan de beurt.


Bij Lief & Jarig vind je ballonnen in alle soorten en kleuren. Denk aan confetti ballonnen, ballonnenbogen, mooie ballonmixen, maar ook cijfer folie ballonnen. Superleuk om het feestje te versieren met een grote ballon in de vorm van het cijfer 5. 

 

Folie ballonnen cijfers

XXL folie ballonnen rosé goud
(86 cm) 

€3,95

Folie cijfers ballonnen

XXL folie ballonnen goud
(86 cm)
€3,95

XXL folie ballonnen zwart
(86 cm)
€3,95

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.