Tips & ideeën voor de vierde verjaardag

Tips & ideeën voor de vierde verjaardag

Wordt jouw kleintje bijna 4 jaar? De basisschooltijd breekt bijna aan, spannend! Is je kindje eraan toe of had je het liever nog een tijdje voor je uitgeschoven? Mijn eigen dochter is in september 4 jaar geworden en ik vond dit toch wel een echte mijlpaal. Een goede reden om lekker uit te pakken met haar verjaardag! In deze blog heb ik een aantal tips & ideeën verzameld voor het organiseren van een 4e verjaardag.

 

Betrek je kindje bij de organisatie

Voorpret is halve pret: betrek je kleintje bij de voorbereidingen en verheug je zo samen op het verjaardagsfeest. Je kunt zelf kiezen waar je je kindje inspraak in wilt geven. Denk aan: hoe moet het feestje worden versierd? Wie moeten er allemaal uitgenodigd worden? Hoe moet de taart eruitzien? Wat wil zij of hij aan? Heel gezellig en leuk om samen te bedenken en de nodige dingen uit te zoeken.

 

 

Themafeest voor een 4-jarige

Als je zoon of dochter 4 jaar wordt, dan weet hij of zij waarschijnlijk precies wat leuk is en wat niet. Geef de verjaardag een thema, dit maakt het kiezen van de versiering en de taart een stuk gemakkelijker. Ook kun je de traktaties en eventuele uitnodigingen hier helemaal op afstemmen. Van Paw Patrol, voetbal en stoere dino’s tot een prinsessenfeest, een unicorn party of een regenboog thema: voor zowel jongens als meisjes zijn er veel verschillende thema’s te bedenken. Een 4-jarige vindt vaak veel dingen nog leuk, dus dit jaar is je kans om lekker uit te pakken.

 

 

Cijfer 4 in de versiering

Herkent je kindje al cijfers? Dan mag cijfer 4 natuurlijk niet ontbreken in de versiering. Kies voor een echte blikvanger met een van onze XXL folie cijfers of vul trosjes ballonnen aan met de kleinere cijfer 4 folieballonnen. Met glue dots plak je de kleine folieballonnen op waar je maar wilt: handig! Versier daarnaast de verjaardagstaart met een kaarsje in de vorm van het cijfer 4. Deze kaarsjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en dus perfect af te stemmen op het thema van het verjaardagsfeestje. 

Folie ballonnen cijfers

XXL folie ballonnen rosé goud
(86 cm) 

€3,95

Folie cijfers ballonnen

Folie ballonnen goud
(35 cm)
€1,50

 

 

 

 

Verjaardagskaars zilver
cijfer 4
€1,95

 

 

Cadeau ideeën voor een vierde verjaardag

Het kiezen van een cadeau kan soms best lastig zijn. Het verschilt zo per kindje wat hij of zij leuk vindt. Kies je voor een groter cadeau? Dan is een fiets een heel goed idee voor een 4e verjaardag. Zie je jullie al gezellig samen naar school fietsen? Daarnaast is Lego of Playmobil hier helemaal favoriet. Voor zowel jongens als meisjes zijn er zulke leuke setjes verkrijgbaar. Helemaal inspiratieloos? Misschien dat je iets hebt aan onderstaande ideeën:

  • - Voorleesboeken
  • - Knutselspullen
  • - Verkleedkleren
  • - Broodtrommel met bijpassende drinkbeker voor school
  • - Spelletjes
  • - Puzzels
  • - Buitenspeelgoed

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.