Tips voor gepersonaliseerde feestversiering

Tips voor gepersonaliseerde feestversiering

Iedereen is uniek, daarom wil je van een feestje iets bijzonders maken. Zet het ‘feestvarken’ eens extra in de schijnwerpers met gepersonaliseerde feestversiering. Daarvoor kun je rekenen op Lief & Jarig. Wij denken met je mee! Wat is de leeftijd? Wil je graag de naam verwerken in de versiering? Ontdek hier alle mogelijkheden en bestel de mooiste gepersonaliseerde feestversiering online.


Chique rosé gouden gepersonaliseerde slinger

Mag de feestversiering glans hebben? Dan is deze rosé gouden ‘happy birthday’ slinger een goed idee. Je kunt bij deze slinger, met een chique uitstraling, de leeftijd van de jarige invullen. Dat geeft de versiering een extra persoonlijke touch. Elke leeftijd is mogelijk, want de slinger wordt geleverd met tweemaal de cijfers 0 t/m 9. Of wat dacht je van een rosé gouden slinger die je kunt personaliseren met naam of een andere leuke tekst? 

 

Je hangt de slingers gemakkelijk op met behulp van kleefknopjes. Bovendien kun je deze slinger elk jaar weer opnieuw gebruiken; dat betekent een duurzame oplossing en een besparing op de kosten. Naast deze mooie rosé gouden gepersonaliseerde slinger, vind je bij ons nog veel meer rosé gouden feestversiering.

 

Rosé gouden slinger met leeftijd

Rosé gouden slinger met leeftijd
€7,95

Rosé gouden slinger met naam

Rosé gouden slinger met naam 
€9,95

 

 

 

Een speciale dag? Gepersonaliseerde slinger in zwart & wit

Iedereen mag weten dat het een speciale dag is. Ben je jarig? Is je baby geboren of is je kindje jarig? Bij Lief & Jarig kun je een zwart-witte slinger bestellen, die je kunt laten personaliseren met bijvoorbeeld de naam en leeftijd van de jarige of met de mededeling dat je kindje is geboren. Alle letters en cijfers zijn mogelijk. De kleuren zwart en wit staan strak binnen elk interieur of in combinatie met alle soorten feestversiering. Tip: ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan is deze gepersonaliseerde slinger ook een goed idee!

 

Naamslinger

 

 

Namen of leuke verjaardagswensen in goud

Een verjaardag met een gouden randje? Bestel dan deze gouden letterslinger. In dit pakketje zitten alle letters van het alfabet. Er zijn van elke letter meerdere exemplaren, zodat je gemakkelijk alle namen kunt vormen. Wat je ook kunt doen, is een leuke verjaardagwens of een mooie quote vormen met deze letters. Hiermee geef je de feestversiering, voor welke gelegenheid dan ook, een persoonlijke touch. Bij de letterslinger zit een gouden draad van 8 meter. De letters zijn circa 14 cm hoog.

 

Letterslinger goud

 

Aan de slag met folieballonnen

Een andere manier om feestversiering een persoonlijke twist te geven, is door aan de slag te gaan met folie ballonnen. Met deze opvallende ballonnen laat je meteen zien hoe oud de jarige is geworden; iedereen mag het weten! Folieballonnen zijn in onze webshop verkrijgbaar in diverse maten en feestelijke kleuren, zoals rosé goud, goud, zilver, zwart, lichtblauw en lichtroze. Je kunt de folieballonnen met een cijfer combineren met andere originele folieballonnen om het feest nog meer uitstraling te geven. Daarnaast staan ze ook prachtig bij elke andere soort versiering. Krijg je al zin in een feestje?

 

Folie ballonnen cijfers

XXL folie ballonnen rosé goud
(86 cm) 

€3,95

Folie cijfers ballonnen

XXL folie ballonnen goud
(86 cm)
€3,95

XXL folie ballonnen zwart
(86 cm)
€3,95

 

Ballonnen met tekst

Customise jouw feestje met deze roze ballonnen. Iedere ballon kun je beplakken met rosé gouden letters. Een naam, de leeftijd van de jarige of een leuke uitspraak: wees creatief en maak je feestversiering met deze ballonnen persoonlijk. Je vindt in iedere verpakking 5 roze ballonnen en maar liefst 12 velletjes met rosé gouden letters, tekens en cijfers.

 

Roze ballonnen met tekst

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.