Tips! Cadeau ideeën eerste verjaardag

Tips! Cadeau ideeën eerste verjaardag

Toch best een mijlpaal als je zoontje of dochtertje 1 jaar wordt. Wat gebeurt er veel in dat eerste jaar! Van alleen maar liggen, naar rollen, zitten, kruipen en misschien wel de eerste stapjes. En hoe leuk is het dat je bijna elke week wel weer een vooruitgang in de ontwikkeling ziet? Reden genoeg om de eerste verjaardag goed te vieren. Ben je al druk bezig met de voorbereidingen van de verjaardag van je kleine spruit? Het is soms best lastig om een leuk cadeau te bedenken voor een 1-jarige. Zowel voor de ouders als voor vrienden en familie. Daarom vind je in deze blog een aantal ideeën.

Loopkarretjes & loopauto’s

Begint jouw kleine al met staan of zelfs al met een paar stapjes? Om het lopen te stimuleren is een loopkar, loopauto of loopwagen een leuk cadeau. Je hebt veel keuze in kleur, vormgeving en mogelijkheden!

Badspeelgoed

Spetter, spatter, spater! Speelgoed voor in bad is altijd goed. Van bootjes en vissen tot badeendjes of badboekjes: gegarandeerd speelplezier in bad.

Noppenpuzzels

Boerderijdieren, vissen of voertuigen: met een noppenpuzzel kan een 1-jarige wel even zoet zijn. In het begin is het misschien nog een beetje lastig, maar oefening baart kunst. Dat trotse koppie als het wel lukt is onbetaalbaar.

 

 

Boekjes

Een voorleesboek met sprookjes of een boek met avonturen van Dikkie Dik: ’s avonds voor het slapengaan is er niets fijners dan voorgelezen te worden door papa of mama. Ook zijn er boeken waar een 1-jarige zelf goed mee uit te voeten kan. Denk aan boekjes met dikke kartonnen bladzijdes of een interactief boek. Leuk én leerzaam!

 

 

 

VTech Toet Toet & VTech Zoef Zoef

Leuk voor jongens en meisjes: de auto’s, dieren en bijbehorende speelsets van VTech. Je kunt de sets vaak met elkaar combineren en het zorgt voor uren speelplezier.

 

 

Stapeltorens

Hoe simpel kan het soms zijn? Met een stapeltoren maak je een 1-jarige zeker weten heel erg blij. Rond, vierkant, met of zonder print: laat die kleine maar lekker bouwen! En vooral het omgooien zorgt vaak voor veel plezier…

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.