Blog Lief & Jarig

Versiering cake smash | inspiratie voor een fotogeniek moment

Versiering cake smash | inspiratie voor een fotogeniek moment Een van de trends voor het vieren van de eerste verjaardag is een cake smash. Dat betekent dat je je kindje een taart voorzet om hier lekker naar te graaien en te happen. Oftewel, je laat je baby de taart ‘aanvallen’. Dat is smullen! Je zult begrijpen dat dit geweldige foto’s oplevert. Deze traditie is overgekomen uit Amerika, maar ondertussen ook hier razend populair. Wacht nog even met aanvallen; ontdek hier eerst onze tips voor het versieren van de cake smash voor nog fotogeniekere plaatjes!

Hoe maak je een ballonnenboog?

Hoe maak je een ballonnenboog? We kennen allemaal de ballonnenboog: een echte blikvanger bij winkels, openingen, bruiloften en jubilea. Vaak wordt een ballonnenboog buiten neergezet, maar eigenlijk heel zonde van al het werk voor feestjes die binnen worden gevierd. Wat steeds vaker zien is de ballonnenboog die je binnen kunt gebruiken als decoratie voor ieder feestje. En dan bedoel ik niet de standaard degelijke ballonnenboog, maar een hippe boog met verschillende soorten ballonnen: diverse groottes, folie- en latexballonnen en moderne kleuren! Alles mag, alles kan. Een geboorte ballonnenboog voor een babyshower of kraamfeest, een boog waar bladeren in zijn verwerkt voor een jungle party of een hippe gouden of rosé gouden boog. Je kunt zoveel variëren. 

Tips voor gepersonaliseerde feestversiering

Tips voor gepersonaliseerde feestversiering Iedereen is uniek, daarom wil je van een feestje iets bijzonders maken. Zet het ‘feestvarken’ eens extra in de schijnwerpers met gepersonaliseerde feestversiering. Daarvoor kun je rekenen op Lief & Jarig. Wij denken met je mee! Wat is de leeftijd? Wil je graag de naam verwerken in de versiering? Ontdek hier alle mogelijkheden en bestel de mooiste gepersonaliseerde feestversiering online.

Tips & ideeën voor de zesde verjaardag

Tips & ideeën voor de zesde verjaardag De zesde verjaardag is een mijlpaal. Je kindje gaat waarschijnlijk al naar de basisschool en heeft al heel wat vriendjes en vriendinnetjes om uit te nodigen. Met de tips en ideeën van Lief & Jarig zorg je ervoor dat de zesde verjaardag een topdag wordt. Alle feestbenodigdheden zijn hier verkrijgbaar in hippe kleuren en trendy thema’s voor kinderfeestjes.

Tips & ideeën voor de vijfde verjaardag

Tips & ideeën voor de vijfde verjaardag Hoera, vijf jaar! Dat vraagt om een kinderfeestje. Wat ga je doen met energie- en fantasierijke vijfjarigen? We willen je niet nerveus maken. Integendeel, we zijn er om je te helpen. Met onze tips voor thema’s en feestversiering voor een vijfde verjaardag zet je de jarige in de schijnwerpers, beleven de genodigden een leuke dag en nemen we je veel zorgen uit handen.