Blog Lief & Jarig

Hoe maak je een ballonnenboog?

Hoe maak je een ballonnenboog? We kennen allemaal de ballonnenboog: een echte blikvanger bij winkels, openingen, bruiloften en jubilea. Vaak wordt een ballonnenboog buiten neergezet, maar eigenlijk heel zonde van al het werk voor feestjes die binnen worden gevierd. Wat steeds vaker zien is de ballonnenboog die je binnen kunt gebruiken als decoratie voor ieder feestje. En dan bedoel ik niet de standaard degelijke ballonnenboog, maar een hippe boog met verschillende soorten ballonnen: diverse groottes, folie- en latexballonnen en moderne kleuren! Alles mag, alles kan. Een geboorte ballonnenboog voor een babyshower of kraamfeest, een boog waar bladeren in zijn verwerkt voor een jungle party of een hippe gouden of rosé gouden boog. Je kunt zoveel variëren. In deze blog leg ik uit hoe je zo’n hippe boog kunt maken.

Creëer een tropisch feestje met decoratie bladeren

Creëer een tropisch feestje met  decoratie bladeren Sinds kort vind je tropische decoratie bladeren in onze collectie. Wij zijn helemaal fan! Je kunt er namelijk zoveel kanten mee op. Organiseer jij binnenkort een feestje met een tropisch, botanisch, jungle, oerwoud of Hawaii thema? Lees dan hieronder wat je allemaal met de decoratie bladeren kunt doen.

Trends 2019 op het gebied van versiering

Trends 2019 op het gebied van versiering YES, het is 2019! Tijdens het inkopen voor Lief & Jarig, op social media en op de websites van grote leveranciers komen we zoveel mooie dingen tegen voor 2019. Ben jij benieuwd naar de trends voor 2019 op het gebied van versiering & tafeldecoratie voor kinderfeestjes, geboortes en babyfeestjes? Ik hoop jullie te inspireren met deze blog!