Blog Lief & Jarig

Zo vier je een peuterfeestje

Zo vier je een peuterfeestje Een kleine peuter in huis? Je kindje weet nu wat het is om jarig te zijn. Dat maakt het vieren van een peuterfeestje extra leuk. Je kleine spruit maakt nu heel bewust mee dat het zijn of haar verjaardag is. Dat betekent dat het tijd is voor een feestje. Maar hoe doe je dat: een peuterfeestje organiseren? Wie nodig je uit? Wat ga je doen? Waar moet je allemaal aan denken? Geen stress, wij geven je hier tips voor het vieren van de verjaardag van jouw peuter.

Hoe organiseer je thuis een piraten kinderfeestje?

Hoe organiseer je thuis een piraten kinderfeestje? Je kind is jarig en daarom wil je graag een te gek kinderfeestje organiseren, maar hoe doe je dat? Eén ding weet je zeker; het thema piraten is altijd een succes. Nu is het de kunst om je fantasie de vrije loop te laten, het kind in jezelf naar boven te halen en er een megaleuk piraten kinderfeestje van te maken. Geen paniek, Lief & Jarig is van de partij om je hiermee te helpen. Met deze tips en ideeën weet jij de piraten die straks bij jou aan boord komen uitstekend te vermaken!

Ideeën voor een kinderfeestje in december

Ideeën voor een kinderfeestje in december Jarig in december? Dan is het dubbel feest! Of misschien wel driedubbelfeest! De sint, de kerstman en een jarige job! Je denkt misschien met een zucht dat dat wel erg veel is. En hoe zit het met het weer? Wist je dat het een groot voordeel is om een kinderfeestje te organiseren rond de kerst? Overal hangt een magische sfeer en er is van alles te doen. Doe daar juist je voordeel mee. We geven je hier leuke ideeën voor een kinderfeestje in de maand december.

5x verjaardagthema voor het najaar

5x verjaardagthema voor het najaar Het najaar is een prachtige periode voor een verjaardagsfeestje. Het enige probleempje is dat het weer wat onzeker kan zijn. Kun je rekenen op een stralende herfstzon? Dan is er niets leuker dan de deur uitgaan om in de herfstbladeren te spelen, maar het kan helaas ook regenachtig & guur zijn. Gelukkig is een feestje thuis ook erg gezellig. Kies een thema waar de kleine feestgangers hun fantasie op los kunnen laten: succes gegarandeerd! We geven hier vijf tips voor verjaardagthema’s voor het najaar.

5 tips voor een kinderfeestje in de herfst

5 tips voor een kinderfeestje in de herfst Vind je het maar lastig om iets leuks te bedenken voor een kinderfeestje in de herfst? Laat je dan inspireren door deze blog, we helpen je graag op weg! Ontvang de kinderen in een prachtig gedecoreerde feestruimte met een aansprekend thema. Daarmee bereik je meteen een wauw-effect en is iedereen gelijk in de feeststemming. Na een geslaagde ontvangst wil je uiteraard iets leuks gaan doen. Lees hier onze tips voor een kinderfeestje in de herfst.