Blog Lief & Jarig

Een unicorn kinderfeestje thuis organiseren doe je zo

Een unicorn kinderfeestje thuis organiseren doe je zo Een eenhoorn feestje, dat is ontzettend populair onder de kleine meiden. Is een kinderfeestje met dit thema ook de droom van jouw dochter? Dan vraag je je vast af hoe je dit aanpakt. Laat je hier inspireren door Lief & Jarig. Wees niet bang, al onze tips en ideeën voor een unicorn kinderfeestje zijn gemakkelijk in de praktijk te brengen en zorgen voor een geweldig resultaat. We helpen je graag om zonder stress een schitterend unicorn kinderfeestje te organiseren. Kom hier alvast in de feeststemming!

Hoe organiseer je thuis een piraten kinderfeestje?

Hoe organiseer je thuis een piraten kinderfeestje? Je kind is jarig en daarom wil je graag een te gek kinderfeestje organiseren, maar hoe doe je dat? Eén ding weet je zeker; het thema piraten is altijd een succes. Nu is het de kunst om je fantasie de vrije loop te laten, het kind in jezelf naar boven te halen en er een megaleuk piraten kinderfeestje van te maken. Geen paniek, Lief & Jarig is van de partij om je hiermee te helpen. Met deze tips en ideeën weet jij de piraten die straks bij jou aan boord komen uitstekend te vermaken!

5x verjaardagthema voor het najaar

5x verjaardagthema voor het najaar Het najaar is een prachtige periode voor een verjaardagsfeestje. Het enige probleempje is dat het weer wat onzeker kan zijn. Kun je rekenen op een stralende herfstzon? Dan is er niets leuker dan de deur uitgaan om in de herfstbladeren te spelen, maar het kan helaas ook regenachtig & guur zijn. Gelukkig is een feestje thuis ook erg gezellig. Kies een thema waar de kleine feestgangers hun fantasie op los kunnen laten: succes gegarandeerd! We geven hier vijf tips voor verjaardagthema’s voor het najaar.

5 tips voor een kinderfeestje in de herfst

5 tips voor een kinderfeestje in de herfst Vind je het maar lastig om iets leuks te bedenken voor een kinderfeestje in de herfst? Laat je dan inspireren door deze blog, we helpen je graag op weg! Ontvang de kinderen in een prachtig gedecoreerde feestruimte met een aansprekend thema. Daarmee bereik je meteen een wauw-effect en is iedereen gelijk in de feeststemming. Na een geslaagde ontvangst wil je uiteraard iets leuks gaan doen. Lees hier onze tips voor een kinderfeestje in de herfst.

7 tips voor een picknick (kinder)feestje

7 tips voor een picknick (kinder)feestje YESS, wat worden wij blij van mooi weer! En dat bracht ons op een origineel idee voor een kinderfeestje: een picknick party! Zo leuk voor zowel jongens als meisjes en je kunt er veel kanten mee op. Heb je een klein budget? Geen enkel probleem, want een picknick party kun je zo duur maken als je zelf wilt. We hebben hieronder 7 tips voor je op een rijtje gezet.