Blog Lief & Jarig

Tips & ideeën voor de vierde verjaardag

Tips & ideeën voor de vierde verjaardag Wordt jouw kleintje bijna 4 jaar? De basisschooltijd breekt bijna aan, spannend! Is je kindje eraan toe of had je het liever nog een tijdje voor je uitgeschoven? Mijn eigen dochter is in september 4 jaar geworden en ik vond dit toch wel een echte mijlpaal. Een goede reden om lekker uit te pakken met haar verjaardag! In deze blog heb ik een aantal tips & ideeën verzameld voor het organiseren van een 4e verjaardag.

Kinderfeestje met ridder thema: tips activiteiten & aankleding

Kinderfeestje met ridder thema: tips activiteiten & aankleding Als er één stoer thema is voor een kinderfeestje waarmee je helemaal los kunt gaan op het gebied van versiering, aankleding en te gekke activiteiten, dan is het wel een ridder thema. Het is een thema dat bij de kids echt tot de verbeelding zal spreken. Vanaf het moment dat ze arriveren kun je de kleine gasten onderdompelen in de wereld van ridders, draken, kastelen en paarden! We helpen je graag op weg met het organiseren van een ridder kinderfeestje.

Tips & leuke ideeën voor de tweede verjaardag

Tips & leuke ideeën voor de tweede verjaardag Hiep hiep hoera, jouw zoon of dochter wordt 2 jaar! Jouw kleine dreumes wordt officieel een peuter. Een tweede verjaardag maakt je kleine spruit al veel bewuster mee dan de eerste verjaardag, dus superleuk om een beetje uit te pakken toch? Lees hier leuke en handige tips & ideeën voor een tweede verjaardag.

Een unicorn kinderfeestje thuis organiseren doe je zo

Een unicorn kinderfeestje thuis organiseren doe je zo Een eenhoorn feestje, dat is ontzettend populair onder de kleine meiden. Is een kinderfeestje met dit thema ook de droom van jouw dochter? Dan vraag je je vast af hoe je dit aanpakt. Laat je hier inspireren door Lief & Jarig. Wees niet bang, al onze tips en ideeën voor een unicorn kinderfeestje zijn gemakkelijk in de praktijk te brengen en zorgen voor een geweldig resultaat. We helpen je graag om zonder stress een schitterend unicorn kinderfeestje te organiseren. Kom hier alvast in de feeststemming!

5 leuke thema’s voor de verjaardag van je dochter

5 leuke thema’s voor de verjaardag van je dochter Komt de verjaardag van je dochter dichterbij? Dan is het tijd om in actie te komen en een te gek feest te organiseren. Schiet je bij dat idee in de stress? Dat is nergens voor nodig! We helpen je graag op weg met het creëren van jouw toverformule. Met onze tips voor leuke thema’s voor je dochters verjaardag en bijpassende feestversiering, maak je er snel en gemakkelijk een topfeest van.