Blog Lief & Jarig

Tips & ideeën voor een voetbal kinderfeestje thuis

Tips & ideeën voor een voetbal kinderfeestje thuis Is jouw jarige job een echte voetbalfanaat? Dan is het thema voor het kinderfeestje thuis zo gekozen. Dat moet natuurlijk een voetbalfeestje worden! Maar hoe organiseer je dat? We schieten je graag te hulp met tips en ideeën, die hun doel niet missen! Ontdek hier tips voor de organisatie van een voetbal kinderfeestje met de leukste feestversiering en uitdagende spellen waarmee de jonge voetballertjes hun talenten kunnen showen!

Zeemeermin kinderfeestje thuis organiseren: tips & tricks

Zeemeermin kinderfeestje thuis organiseren: tips & tricks Vraagt je dochter om een zeemeermin kinderfeestje? Dan staan we hier bij Lief & Jarig graag voor je klaar om deze verjaardagswens uit te laten komen. Wij snappen de fascinatie voor de onderwaterwereld met zo veel magische wezens wel. Hoe zit het met zeemeerminnen? Hoe vieren zij feest? Je ontdekt het hier met tips voor een zeemeermin kinderfeestje thuis.

Hoe organiseer je een jungle kinderfeestje thuis?

Hoe organiseer je een jungle kinderfeestje thuis? Een gevaarlijke tijger, een stoere leeuw of een vrolijke aap: is jouw kindje dol op wilde dieren? Dan maak je hem of haar vast en zeker heel erg blij met een kinderfeestje thuis in jungle style. Lees in deze blog wat je allemaal nodig hebt voor een jungle kinderfeestje en we geven een aantal ideeën voor leuke activiteiten. Laat die leeuwtjes maar lekker brullen!

7 tips voor een picknick (kinder)feestje

7 tips voor een picknick (kinder)feestje YESS, wat worden wij blij van mooi weer! En dat bracht ons op een origineel idee voor een kinderfeestje: een picknick party! Zo leuk voor zowel jongens als meisjes en je kunt er veel kanten mee op. Heb je een klein budget? Geen enkel probleem, want een picknick party kun je zo duur maken als je zelf wilt. We hebben hieronder 7 tips voor je op een rijtje gezet.

Tips & ideeën voor de vierde verjaardag

Tips & ideeën voor de vierde verjaardag Wordt jouw kleintje bijna 4 jaar? De basisschooltijd breekt bijna aan, spannend! Is je kindje eraan toe of had je het liever nog een tijdje voor je uitgeschoven? Mijn eigen dochter is in september 4 jaar geworden en ik vond dit toch wel een echte mijlpaal. Een goede reden om lekker uit te pakken met haar verjaardag! In deze blog heb ik een aantal tips & ideeën verzameld voor het organiseren van een 4e verjaardag.