Blog Lief & Jarig

Hoe organiseer je een jungle kinderfeestje thuis?

Hoe organiseer je een jungle kinderfeestje thuis? Een gevaarlijke tijger, een stoere leeuw of een vrolijke aap: is jouw kindje dol op wilde dieren? Dan maak je hem of haar vast en zeker heel erg blij met een kinderfeestje thuis in jungle style. Lees in deze blog wat je allemaal nodig hebt voor een jungle kinderfeestje en we geven een aantal ideeën voor leuke activiteiten. Laat die leeuwtjes maar lekker brullen!

Ideeën voor de leukste kinderfeestjes buiten

Ideeën voor de leukste kinderfeestjes buiten Voor kinderen is er niets zo fijn als buiten spelen! Is jouw kindje jarig in de zomer, dan is de kans groot dat het prachtig weer is. Je kunt de verjaardag van je zoon of dochter dan prima in de buitenlucht houden. Maar wat als er juist op die datum een hittegolf wordt voorspeld?! We geven je hier tips en ideeën voor het organiseren van een kinderfeestje buiten bij warm weer. Waar moet je rekening mee houden en welke leuke activiteiten kun je met de kids doen?

7 tips voor een picknick (kinder)feestje

7 tips voor een picknick (kinder)feestje YESS, wat worden wij blij van mooi weer! En dat bracht ons op een origineel idee voor een kinderfeestje: een picknick party! Zo leuk voor zowel jongens als meisjes en je kunt er veel kanten mee op. Heb je een klein budget? Geen enkel probleem, want een picknick party kun je zo duur maken als je zelf wilt. We hebben hieronder 7 tips voor je op een rijtje gezet.

Tips & ideeën voor de zesde verjaardag

Tips & ideeën voor de zesde verjaardag De zesde verjaardag is een mijlpaal. Je kindje gaat waarschijnlijk al naar de basisschool en heeft al heel wat vriendjes en vriendinnetjes om uit te nodigen. Met de tips en ideeën van Lief & Jarig zorg je ervoor dat de zesde verjaardag een topdag wordt. Alle feestbenodigdheden zijn hier verkrijgbaar in hippe kleuren en trendy thema’s voor kinderfeestjes.

Tips & ideeën voor de vijfde verjaardag

Tips & ideeën voor de vijfde verjaardag Hoera, vijf jaar! Dat vraagt om een kinderfeestje. Wat ga je doen met energie- en fantasierijke vijfjarigen? We willen je niet nerveus maken. Integendeel, we zijn er om je te helpen. Met onze tips voor thema’s en feestversiering voor een vijfde verjaardag zet je de jarige in de schijnwerpers, beleven de genodigden een leuke dag en nemen we je veel zorgen uit handen.