Blog Lief & Jarig

5x babyshower cadeautjes waar mama in spé echt blij mee is

5x babyshower cadeautjes waar mama in spé echt blij mee is Slabbetjes, speentjes, rompertjes? Dat is waar veel mensen meteen aan denken als cadeautjes voor een babyshower. Maar wat als iedereen hiermee komt aanzetten? Bedenk ook of dit het eerste kindje is, anders hebben de ouders al veel babyspulletjes. Het is heerlijk om babykleertjes te shoppen, maar wat vinden de ouders echt leuk? Een kindje groeit bovendien snel, dus een overvloed aan babykleertjes zorgt er soms voor dat ze niet gedragen worden. Daarom geven we hier tips voor 5x babyshower cadeautjes, waar de mama (en papa) in spé echt blij mee is!

Zo organiseer je een babyshower: tips & ideeën

Zo organiseer je een babyshower: tips & ideeën Zodra je het blijde nieuws hebt gehoord dat een vriendin zwanger is, roept er een enthousiast stemmetje in je hoofd: ‘Babyshower!’ Dit feestelijke fenomeen tijdens de zwangerschap is overgewaaid uit Amerika en is ondertussen ook hier heel populair. De aanstaande moeder wordt in de watten gelegd, door haar te overspoelen met leuke cadeautjes voor de baby, door samen leuke dingen te doen en natuurlijk hoort er ook een hapje en een drankje bij. Wie nodig je uit? Waar houd je de babyshower? Wat gaan jullie doen? Kortom, hoe organiseer je een babyshower? Wij helpen je op weg met onmisbare tips voor een babyshower organiseren!

It's a girl! Vier de geboorte van je dochter met hippe versiering

It's a girl! Vier de geboorte van je dochter met hippe versiering It's a girl! De geboorte van jouw kleine meid is een magische gebeurtenis. Is ze al geboren of kan je niet wachten tot het zo ver is? Bereid je dan voor om de komst van jouw kleine meid te vieren met een babyshower, babyborrel of een gezellige kraamtijd. It’s a girl slingers, ballonnen en andere versieringen; haal alles uit de kast (of bestel ze hier online) om van de geboorte van je dochter een feestje te maken! 

Waarom een kraamfeest of babyborrel organiseren?

Waarom een kraamfeest of babyborrel organiseren? De geboorte van je kindje is een magische gebeurtenis. Een wondertje die jij en je partner hebben gemaakt en die je eindelijk mag ontmoeten. Maar heb je ook al nagedacht over de periode daarna? Hoe ga je jouw kleine wondertje trots aan familie, vrienden en collega’s voorstellen? Er zijn veel goede redenen om een kraamfeest of babyborrel te organiseren. Lees hieronder de voordelen.