Blog Lief & Jarig

Hoe maak je een ballonnenboog?

Hoe maak je een ballonnenboog? We kennen allemaal de ballonnenboog: een echte blikvanger bij winkels, openingen, bruiloften en jubilea. Vaak wordt een ballonnenboog buiten neergezet, maar eigenlijk heel zonde van al het werk voor feestjes die binnen worden gevierd. Wat steeds vaker zien is de ballonnenboog die je binnen kunt gebruiken als decoratie voor ieder feestje. En dan bedoel ik niet de standaard degelijke ballonnenboog, maar een hippe boog met verschillende soorten ballonnen: diverse groottes, folie- en latexballonnen en moderne kleuren! Alles mag, alles kan. Een geboorte ballonnenboog voor een babyshower of kraamfeest, een boog waar bladeren in zijn verwerkt voor een jungle party of een hippe gouden of rosé gouden boog. Je kunt zoveel variëren. 

Jungle traktatie: free printable DIY puntzakjes in jungle style

Jungle traktatie: free printable DIY puntzakjes in jungle style We waren al een tijdje op zoek naar een leuke traktatie in jungle style, maar konden niet echt iets vinden in dit thema wat we heel leuk vonden. Daarom zijn we zelf aan de slag gegaan en dat was zo leuk om te doen! We werden helemaal enthousiast van het bedenken, het uitwerken en het uiteindelijke resultaat te zien dat er vast en zeker meer volgt. Voor nu hebben we een leuke verrassing, want deze DIY jungle traktatie is gratis te downloaden!

Creëer een tropisch feestje met decoratie bladeren

Creëer een tropisch feestje met  decoratie bladeren Sinds kort vind je tropische decoratie bladeren in onze collectie. Wij zijn helemaal fan! Je kunt er namelijk zoveel kanten mee op. Organiseer jij binnenkort een feestje met een tropisch, botanisch, jungle, oerwoud of Hawaii thema? Lees dan hieronder wat je allemaal met de decoratie bladeren kunt doen.

DIY: hoe maak je een tassel slinger?

DIY: hoe maak je een tassel slinger? De tassel slinger: steeds vaker zien we deze vrolijke slingers op feestjes verschijnen! We hebben een aantal mooie tassel slingers te koop in onze shop, ze worden allemaal als doe-het-zelf pakketje geleverd. Dit is ook wel handig, want zo voorkom je dat de tassels erg gaan kreuken. Een DIY projectje dus zo’n tassel slinger, maar hoe zet je ze eigenlijk in elkaar?