Blog Lief & Jarig

Wat is leuk om te doen op een babyshower?

Wat is leuk om te doen op een babyshower? Je organiseert een babyshower voor een vriendin of (schoon)zus, maar je weet nog niet goed wat jullie gaan doen? Voor de zwangere is het erg fijn als de activiteiten worden afgestemd op wat zij leuk vindt. Daarnaast is het handig om rekening te houden met haar energie en eventuele zwangerschapsklachten. Stem het bijvoorbeeld af met haar partner als je zelf twijfelt. Ben je druk aan het bedenken wat leuk is om te doen op een babyshower? Hieronder vind je een aantal ideeën, hopelijk heb je er iets aan!

5x babyshower cadeautjes waar mama in spé echt blij mee is

5x babyshower cadeautjes waar mama in spé echt blij mee is Slabbetjes, speentjes, rompertjes? Dat is waar veel mensen meteen aan denken als cadeautjes voor een babyshower. Maar wat als iedereen hiermee komt aanzetten? Bedenk ook of dit het eerste kindje is, anders hebben de ouders al veel babyspulletjes. Het is heerlijk om babykleertjes te shoppen, maar wat vinden de ouders echt leuk? Een kindje groeit bovendien snel, dus een overvloed aan babykleertjes zorgt er soms voor dat ze niet gedragen worden. Daarom geven we hier tips voor 5x babyshower cadeautjes, waar de mama (en papa) in spé echt blij mee is!

Zo organiseer je een babyshower: tips & ideeën

Zo organiseer je een babyshower: tips & ideeën Zodra je het blijde nieuws hebt gehoord dat een vriendin zwanger is, roept er een enthousiast stemmetje in je hoofd: ‘Babyshower!’ Dit feestelijke fenomeen tijdens de zwangerschap is overgewaaid uit Amerika en is ondertussen ook hier heel populair. De aanstaande moeder wordt in de watten gelegd, door haar te overspoelen met leuke cadeautjes voor de baby, door samen leuke dingen te doen en natuurlijk hoort er ook een hapje en een drankje bij. Wie nodig je uit? Waar houd je de babyshower? Wat gaan jullie doen? Kortom, hoe organiseer je een babyshower? Wij helpen je op weg met onmisbare tips voor een babyshower organiseren!