Kinderfeestje thuis 7 jaar

Kinderfeestje thuis 7 jaar

Een kinderfeestje voor jouw 7-jarige thuis vieren is niet alleen praktisch, maar met enkele goede tips en ideeën is het ook ongetwijfeld superleuk! Hoe ga je te werk? Daar vertellen we je hier graag meer over. Voor je het weet zijn alle voorbereidingen getroffen en kun je optimaal genieten van deze grandioze dag. Ontdek hier onze ideeën voor een kinderfeestje thuis voor kinderen van 7 jaar.

 

 

7 jaar: slingers, ballonnen en taart

Slingers, ballonnen en taart zijn natuurlijk vaste ingrediënten voor een kinderfeestje. Het leuke aan een kinderfeestje thuis is dat je het zo uitbundig kunt maken als je zelf wilt. Het feest begint al bij de voorbereidingen. Jouw zoon of dochter, die op het punt staat om 7 jaar te worden, is jouw ideale raadgever. Op deze leeftijd weten ze vaak wat ze willen. Kampen jullie toch met een gebrek aan ideeën? Bekijk dan eens onze thema feestversiering. Denk ook eens aan exclusievere feestversiering, zoals ballonnenbogen, confetti ballonnen, gepersonaliseerde versiering en hippe taarttoppers. 7 jaar is immers een mooie mijlpaal!

 

 

 

Ideeën voor een kinderfeestje thuis – 7 jaar

Kinderen van 7 hebben een grote fantasie, daarom is het superleuk om ze onder te dompelen in een wereld die tot hun verbeelding spreekt. Enkele voorbeelden:

 

 

Stoer piratenfeest

Nodig iedereen uit aan boord van het piratenschip van jouw kapitein van 7 jaar! Bereid de gasten voor op dit avontuur met piratenuitnodigingen. Landkaarten, ooglapjes, ballonnen met doodshoofden en zwarte versieringen zorgen vervolgens voor een ruige piratensfeer. Denk verder aan activiteiten als schminken, verkleden en een schatkist zoeken.

 

Slinger piraten feestSlinger 'Pirates party'
(1 meter)
€4,95

Ballonnen piraten feestBallonnen piraten print
(6 stuks)

€3,50

Schatkaart piraten versiering placematPiraten schatkaart placemats
(6 stuks)
€3,95

 

 

 

Dromerig eenhoornfeest

Voor 7-jarige meiden creëer je een droomwereld met unicorn feestversiering. Geef elke gast bij binnenkomst een eenhoornhaarband of ga er zelf een knutselen met de dametjes. Vertel eenhoornverhalen en doe eenhoornspelletjes, zoals eenhoorntje prik, een eenhoornrace of ga eenhoornpoep (slime) maken.

 

Unicorn wegwerpbordjesBordjes unicorn print
(8 stuks)

€3,95

Unicorn rietjesPapieren rietjes unicorn
(12 stuks)
€3,50

 

 

 

 

Creatief theaterfeest

Staat jouw 7-jarige graag in de spotlight? Organiseer dan een theater kinderfeestje. Werk samen een eenvoudig script uit en verdeel de rollen. Ga repeteren en laat iedereen een outfit kiezen uit de verkleedkist. De voorstelling kan beginnen. Film de voorstelling en stuur deze naar de ouders. Tot slot is er een groot premièrefeest met een feesttafel met hapjes.

 

 

Tips voor een onbezorgd kinderfeestje 7 jaar

Een veelgehoorde vraag over kinderfeestjes voor kinderen van 7 jaar is: ‘Hoe lang moet het feestje duren?’ Doorgaans is 3 tot 4 uur een mooie tijd. Begin op tijd met de voorbereidingen en het bestellen van feestversiering. Maak voor jezelf een planning voor hoe je de tijd invult. Vinden de kinderen een activiteit heel leuk en willen ze daar langer mee bezig zijn? Prima, laat ze lekker hun gang gaan en relax. Zorg er bovenal voor dat je er zelf ook van kan genieten.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.