Kerstdecoratie trends 2020

  • Geplaatst op
  • 0
Kerstdecoratie trends 2020

Kijk jij ook altijd uit naar de periode voor en tijdens kerst? De gezelligheid, sfeer, lichtjes en samenzijn met familie en vrienden maakt het tot een bijzondere tijd van het jaar. En de kerstperiode is natuurlijk dé periode in het jaar dat je kunt uitpakken met decoratie en versiering! Ga lekker brainstormen over de kerstversiering en schaf alvast kerstdecoratie aan. Wij denken graag met je mee en geven je tips voor de mooiste trends in kerstdecoratie voor 2020!

Laat de kerst periode maar beginnen!

Hoewel we bij Lief & Jarig een grote liefde hebben voor de versiering van (kinder)feestjes, laten we kerst niet zomaar aan ons voorbij gaan. Naast de laatste trends op het gebied van decoratie voor kinderpartijtjes, volgen we ook de laatste trends op het gebied van kerstdecoratie en kerstversiering. Houd je van natuurlijke materialen, zoals hout? Net als vorig jaar, blijft ook dit een grote trend in 2020. Daarnaast is goud altijd al een schitterende kerstkleur, maar heb je wel eens aan rosé goud gedacht om te gebruiken in je kerstdecoratie?

 

Een warme kerst met natuurlijke materialen

De geur van dennentakken en een brandend haardvuur wekt meteen de associatie op met een knusse kerstdag. Met kerstdecoratie in natuurlijke materialen, zoals hout, creëer je al snel het idee dat je lekker weggedoken zit in een ondergesneeuwde skihut of een gezellige houten chalet in een winters landschap. Met de juiste decoratie zorg je voor het gevoel dat je er even tussenuit bent, zonder dat je de deur uit hoeft! Wist je dat er houten kerstslingers en kerstkransen bestaan? Er bestaat zelfs houten kerstconfetti. Ideaal en duurzaam, want deze versiering kun je gemakkelijk volgend jaar opnieuw gebruiken. En het jaar daarna en daarna…

 

Kerstdecoratie trends 2019

 

Een schitterende kerst in goud

Goud is een blijvende trend in kerstversiering, zo ook in 2020. Goud straalt en geeft een warme sfeer. Het is een kleur die gewoonweg niet mag ontbreken in je kerstversiering. Is kerst voor jou het toppunt van het jaar? Zorg dan dat je kerstdecoratie in deze kleur in huis haalt. Organiseer je een kerstbuffet? Denk dan eens aan een ballonnenboog in goud en wit voor boven de tafel als de eyecatcher van je kerstdecoratie. Dit kun je prachtig combineren met een gouden tafellaken. Je hapjes en gebakjes geef je in een handomdraai een gouden touch geven met cupcake prikkers met gouden sterren. Laat het goud ook terugkomen in de servetten, slingers en bordjes om er één geheel van te maken.

 

Kerstversiering trends

 

Kerstversiering anno 2020: rosé goud!

Een tint die we dit jaar veel terug zullen zien in de kerstversiering is rosé goud. Dit is een echte trendkleur als het gaat om kerstdecoratie 2020. Het geeft een vergelijkbaar stralend effect als goud, maar dan net even iets anders dan dat je gewend bent. De rosétint zorgt voor iets meer kleur in je decor. Sta jij dit jaar aan het hoofd van de organisatie van een kerstfeest of familiediner met de kerst? Steel dan meteen de show door de gasten een grootse entree te laten maken met een rosé goud feestgordijn. Hang daarnaast een te gekke rosé gouden ballonnenboog boven de feesttafel of boven de tafel waarop de kerstcadeaus worden uitgestald. Verder zul je ontdekken dat in de kerstdecoratie collecties van 2020 het rosé goud overal in terug te vinden is, waaronder in slingers, confetti, tafelkleden, cupcake prikkers en wegwerpservies. 

 

Kerstdecoratie trends

 

Op zoek naar meer kerstinspiratie? Bekijk dan onze hele kerstcollectie

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.