Jarig in 2022: dit zijn de trends voor jouw verjaardag

Jarig in 2022: dit zijn de trends voor jouw verjaardag

Hoe vier jij jouw verjaardag of het kinderfeestje van je zoon of dochter in 2022? Er zijn natuurlijk een aantal factoren die invloed hebben op hoe jij jouw verjaardag viert. Bijvoorbeeld het seizoen waarin je jarig bent, de dag van de week waarop je jarig bent en de leeftijd die je in 2022 bereikt. Met een eerste verjaardag wordt meestal grootser uitgepakt dan een 6e of 7e verjaardag. En ook de 25, 30, 40 en 50 zijn echte mijlpalen! Ben jij nog zoekende naar hoe jij je feestje wilt vieren als jij (of een van je kindjes) jarig bent? Hieronder vind je enkele trends op het gebied van verjaardagen vieren in 2022.

 

 

Intiem klein feestje of groots, grootser, grootst?

Vorig jaar moesten we door alle coronamaatregelen creatief zijn in het vieren van onze verjaardagen. Door de 1,5 meter afstandsregel vierden we feestjes in kleinere kringen en zaten we vaak buiten. Maar eigenlijk was dit niet eens zo’n grote straf, toch..? In 2022 verwachten we dat deze ‘trend’ gaat doorzetten. Raak jij ondertussen ook wat overprikkeld in grote groepen? Waarschijnlijk ben je niet de enige. Je verjaardag vieren in kleinere kring is helemaal hip in 2022. Met aandacht voor elkaar en een normaal gesprek kunnen voeren geniet je misschien wel meer dan als je het hele huis vol hebt.

 

Aan de andere kant verwachten we voor de ‘mijlpaal verjaardagen’ juist grotere feestjes (als de maatregelen dit toelaten uiteraard). Misschien werd je vorig jaar 30 en wil je dat dit jaar nog even groots vieren? Of wordt je zoon of dochter dit jaar 10? Reden om wat grootser uit te pakken!

 

Eén ding is zeker: de ‘zit-verjaardagen’ waar je de hele middag of avond op je stoel taart en hapjes zit te eten lijkt minder populair te worden. Een gezellige barbecue in de zomer, misschien zelfs een buitenfeestje met glühwein en een vuurkorf in de winter of een picknickfeestje in het park: de woonkamer is niet meer the place to be als je jarig bent. Maak er een gezellige dag of avond van als je jarig bent en vier je verjaardag vooral zoals jij het graag wilt.

 

 

Eye-catchers in je versiering

Op het gebied van versiering verwachten we veel blikvangers en indrukwekkende balloncreaties. Met hippe ballonnenbogen, feestgordijnen, tasselslingers, grote cijferballonnen of megaballonnen creëer je al snel je eye-catcher. In plaats van een aantal slingers en ballonnentrossen verdeeld over de feestruimte zien we steeds vaker dat er gekozen wordt om de versiering te clusteren. Op deze manier wordt een gedeelte van de ruimte of bijvoorbeeld een tafel uitbundig versierd. Bij binnenkomst maak je gegarandeerd indruk op je gasten en daarnaast is de eye-catcher natuurlijk leuk als achtergrond voor een foto-momentje.

 

Ballonnenboog maken

Alle ballonnenbogen >> 

Folie cijfer ballonnen

Alle cijfer folie ballonnen >>

Feestgordijnen

Alle feestgordijnen >> 

 

Jarig in 2022: doe jij mee met de kleurtrends?

Wil je helemaal meegaan in de kleurtrends van 2022 als je jarig bent? Pantone, een bedrijf dat kleurcoderingen publiceert, brengt ieder seizoen de trendkleuren in beeld. Ook voor 2022 hebben zij een aantal kleurtrends gelanceerd. Wat opvalt is dat vooral de pastelkleuren helemaal hip zijn in 2022. Met de zachte lavendelkleur en perzikkleur doe jij helemaal mee! Deze mooie kleurtjes kun je leuk combineren met andere pastelkleuren, hiermee kun je eigenlijk nooit de fout ingaan. Ook is perzikkleur goed te combineren met rosé goud: super chic & stylish!

 

 

Back to basic – aandacht voor het milieu

Op veel vlakken komt er steeds meer aandacht voor het milieu. Ook onze leveranciers bedenken creatieve oplossingen om versiering zo milieuvriendelijk te maken. Zo krijgen we er in 2022 steeds meer eco-friendly producten bij. Kraft rietjes, kraft traktatiezakjes en eco-balloons worden steeds populairder. Deze producten zijn biologisch afbreekbaar en daardoor niet schadelijk voor het milieu. Het ziet er ook nog eens hip en leuk uit: win-win toch?

 

Vooral het merk My Little Day komt steeds vaker met producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Zo maken zij gebruik van FSC papier en zijn veel ballonnen milieuvriendelijk door het gebruik van biologisch afbreekbaar latex en inkt dat gemaakt is op basis van minerale oliën.

 

Ballonnen herfstkleuren milieuvriendelijk

Ballonnenmix herfstkleuren
(10 stuks)
€3,95

Milieuvriendelijke ballonnen

Ballonnenmix roze & rosé goud
(10 stuks)
€4,95

Milieuvriendelijke ballonnen pastel

Ballonnenmix pastel
(10 stuks)
€3,95

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.