It's a girl! Vier de geboorte van je dochter met hippe versiering

It's a girl! Vier de geboorte van je dochter met hippe versiering

It's a girl! De geboorte van jouw kleine meid is een magische gebeurtenis. Is ze al geboren of kan je niet wachten tot het zo ver is? Bereid je dan voor om de komst van jouw kleine meid te vieren met een babyshower, babyborrel of een gezellige kraamtijd. It’s a girl slingers, ballonnen en andere versieringen; haal alles uit de kast (of bestel ze hier online) om van de geboorte van je dochter een feestje te maken! 

It's a girl slinger

Babyborrel of kraamtijd met gezellige visite?

De kraamtijd kan soms zwaar zijn met veel slapeloze nachten, het leren kennen van je kindje, het ontdekken van je nieuwe rol als ouder en de behoefte om deze bijzondere tijd in kleine kring door te brengen. Daarom zien we de laatste jaren steeds vaker dat er een babyshower of kraamfeest wordt georganiseerd als de baby ongeveer 6 weekjes oud is. Zo kun je de kraamtijd in rust doorbrengen en geef je de mensen om je heen toch de gelegenheid om je kindje te bewonderen. 

 

Vind je het fijn om tijdens de kraamtijd wel gezellige visite te ontvangen? Het voordeel is dat je al je vrienden en familieleden persoonlijk kunt spreken, dit is bij een babyborrel vaak wat minder makkelijk. Wat past het beste bij jou? Zorg ervoor dat je op het geboortekaartje duidelijk vermeldt wat jullie wensen zijn wat betreft visite, zodat je geen onverwacht bezoek aan de deur krijgt als je dit niet fijn vindt.

 

Wat voor soort feestje je ook kiest, alles draait om de geboorte van je dochter. En hoe leuk is het om alles mooi te versieren met It's a girl versiering! Zie hieronder enkele tips en voorbeelden van hippe geboorteversiering.

It's a girl versiering roze ballon


Geboorteversiering It’s a girl!

Veel aanstaande ouders willen van tevoren weten of het een meisje of een jongetje is. De eerste associatie die de meeste mensen maken met ‘It’s a girl’, is de kleur roze. Het voordeel van het geslacht van tevoren weten is dat je al in je zwangerschap los kunt gaan met 'It's a girl' items. Er zijn leuke geboorteversieringen verkrijgbaar met die heerlijke uitroep ‘It’s a girl’ erop, om deze blijde boodschap nog meer kracht bij te zetten. Denk onder meer aan It’s a girl slingers en It’s a girl ballonnen met een roze en gouden print van sterretjes, maantjes en hartjes. Pak lekker uit! 

 

Wie eenmaal in de wereld van geboorteversiering duikt, ontdekt al snel dat er veel leuke mogelijkheden zijn om de geboorte van je dochter te vieren. Het zit hem in de details! We geven enkele voorbeelden:

 

It's a girl versiering ballonnen

Een ballonnenboog met wel 70 ballonnen in roze, parelmoer en wit zal beslist indruk maken; ideaal als eyecatcher bij binnenkomst of voor boven de tafel met beschuit met muisjes en andere feestelijke hapjes en drankjes.

Roze balonnenboog

 

Roze, roze, roze?

De kleur ‘roze’ zegt natuurlijk al heel veel, maar misschien wil je toch een speciale touch aan het feestje voor de geboorte van je dochter geven. Voor wat extra uitbundigheid zijn vrolijke en stijlvolle transparante ballonnen met roze confetti een geweldig idee. Of misschien wil je het roze combineren met een andere kleur? Kies bijvoorbeeld voor zilver of goud: een prachtige combinatie. Zorg voor roze en gouden / zilveren ballonnen of hang een gouden of zilveren vlaggetjesslinger tussen alle roze versiering. 

 

It's a girl: maar liever geen roze?

Je leeft op een roze wolk (ondanks de slapeloze nachten), maar dat hoeft niet te betekenen dat ook de geboorteversiering roze moet zijn. Er bestaan schitterende alternatieven voor It's a girl versiering. Een prachtige kleur feestversiering voor de geboorte van een meisje is chique roségoud. Van vlaggetjesslingers en ballonnen tot waaiers, tassels en tafelkleden: je kunt helemaal losgaan met rosègouden versiering. Deze kleur versiering is bovendien perfect te combineren met It’s a girl ballonnen in wit & zwart of met It’s a girl ballonnen met gouden accenten. Een andere kleur die we je kunnen aanraden is mintgroen, voor een schattig, fris en zacht effect.

It's a girl versiering mint

 

Een onbezorgde babyshower of kraamfeest!

Tijdens de zwangerschap of tijdens je kraamtijd een feestje organiseren voor de geboorte van je dochter is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig kun je de It’s a girl geboorteversiering gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen. Vergeet niet om ook papieren bordjes, bekertjes, servetjes, tafelkleden en eventueel houten bestek te bestellen. Hiermee voorkom je dat je na afloop met een berg afwas zit. Die tijd kun je beter besteden aan het nagenieten van het feestje of knuffelen met je pasgeboren dochter!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.