It's a boy! Tips voor het organiseren van een babyborrel of kraamfeest

 • Geplaatst op
 • Geplaatst in Geboorte
 • 0
It's a boy! Tips voor het organiseren van een babyborrel of kraamfeest

It's a boy! De komst van jouw zoon is een gebeurtenis die gevierd mag worden. Wil jij liever niet wekenlang kraambezoek ontvangen en de geboorte vieren met een babyborrel of kraamfeest? Wij geven je hier dé tips!

Een kraamfeest of babyborrel: het is eigenlijk allebei hetzelfde. Het is een feest waarbij je familie en vrienden in één keer uitnodigt om kennis te laten maken met je newborn. Met een babyborrel is het leuk om ook echt te gaan borrelen, denk aan een blauw welkomstdrankje en lekkere hapjes. Met een kraamfeest kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het feestje 's ochtends te plannen of aan het begin van de middag. Kies een tijdstip dat voor jullie het beste past.

 

Hoe zorg je dat het een geweldig feestje wordt? Wist je dat je dat gemakkelijk en comfortabel vanuit huis kunt regelen? We helpen je hier graag met leuke ideeën voor het vieren van de geboorte van een jongen. Om deze ideeën vervolgens te verwezenlijken, kun je alle benodigdheden gemakkelijk online bestellen. Geniet in de tussentijd met volle teugen van je zwangerschap of van je zoontje die inmiddels al in je armen ligt!

 

 

Versiering It's a boy

 


Checklist babyfeestje it's a boy

De meeste aanstaande ouders kunnen niet wachten om te horen of ze een girl of een boy krijgen. Weet je eenmaal of je wereld straks roze of blauw kleurt? Dan kun je gericht aan de slag met het organiseren van het feestje. Begin lekker op tijd, want straks tijdens de laatste loodjes of als de baby er eenmaal is, is dat een stuk lastiger. Wat moet er allemaal gebeuren?

 

 • - Maak een lijst met wie je wilt uitnodigen
  Door op tijd een lijst te maken, kun je deze gedurende je zwangerschap aanvullen. Zo voorkom je dat je mensen vergeet.

 

 • - Maak alvast de uitnodigingen
  Je kunt alvast de kaartjes kiezen, zelf kaarten maken, teksten schrijven of een gedichtje uitkiezen. Ook kun je alle enveloppen al schrijven. De datum en details vul je later in.

 

 • - Hapjes en drankjes
  Dan denk je natuurlijk meteen aan beschuit met blauw & witte muisjes. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht je van een geboortetaart, beschuittaart of cup cakes met blauwe topping? Vergeet ook niet bijpassende cup cake prikkers en blauwe kaarsjes te bestellen. Kies je voor een babyborrel? Zorg dan bijvoorbeeld voor een leuk blauw welkomstdrankje en een hartig hapje.

 

 • - Locatie
  Je kunt je kraamfeest of babyborrel thuis houden. Is je huis echter te klein of wil je veel rommel en afwas voorkomen? Dan kun je ook een locatie boeken. Vaak mag je de locatie zelf decoreren met geboorteversiering.

 

 • - Een helpende hand
  Zorg ervoor dat je op de dag zelf iemand of een aantal mensen hebt die alles voor je uit handen nemen. Jij bent vast en zeker druk met het showen van je kleine spruit en bijpraten met alle gasten. Bereid zelf alles voor en laat de rest aan anderen over. Zij vinden het vast en zeker alleen maar leuk om je te kunnen helpen.

 

 • - Geboorteversiering
  Als er iets leuk is om te doen, dan is het wel het zoeken naar leuke babyshower versiering of geboorteversiering voor de geboorte van een jongen. Er zijn vele leuke, schattige en stijlvolle soorten versiering mogelijk. We vertellen je er hieronder graag meer over!

 

 

It’s a boy slingers en ballonnen

Wat zeker niet mag ontbreken op een kraamfeestje of op een babyshower zijn mooie It’s a boy slingers en ballonnen. Je kunt kiezen voor effen blauwe ballonnen of voor ballonnen met een print. Erg leuk is bijvoorbeeld een 'It's a boy' ballonnenmix, die bestaat uit witte ballonnen met blauwe tekst, blauwe ballonnen met witte tekst en blauwe ballonnen met witte stippen. Een andere originele ballon is een blauwe folieballon in de vorm van een ster met ‘It’s a boy’ erop. Deze kun je mooi combineren met een hippe slinger. Wil je liever wat minder blauw of misschien wel helemaal geen blauw? Dat is ook geen probleem!

Versiering it's a boy

 

Diverse kleuren geboorteversiering It’s a boy

Hoewel het de traditie is om de geboorte van een zoon te vieren met blauwe versiering, zijn er vandaag de dag ook leuke alternatieven. Wil jij liever iets anders dan blauw, dan is het ook heel stijlvol om te kiezen voor zwarte en witte versiering. Binnen de collectie van ‘It’s a boy’ vind je bijvoorbeeld ook stoere zwarte ballonnen met een witte print met de tekst ‘It’s a boy’. Deze ballonnen kun je perfect combineren met witte ballonnen of trendy mintgroene ballonnen. Of wat dacht je van een zwarte krijtbordslinger? Je kunt hier de naam van je zoontje opschrijven met krijt. 

 

It's a boy geboorte versiering


Belangrijke tip: maak het jezelf gemakkelijk!

Denk bij ‘It’s a boy feestversiering’ niet alleen aan slingers en ballonnen, maar ook aan praktische benodigdheden voor een mooie feesttafel, zoals papieren wegwerpbordjes, bekertjes, servetjes, wegwerp-tafelkleden en houten bestek. Op die manier kun je de geboorte van je zoon tot in de details in stijl vieren, zonder dat je daarna tegen een berg afwas zit te staren. Zo geniet je extra van deze super speciale periode!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.